Einde Voor Hoofdcoach Minnesota In Zicht

Chilli-Burger. Anyone?

Chilli-Burger. Anyone?

De manier waarop Minnesota Vikings hoofdcoach Brad Childress de beste receiver van het team naar buiten heeft gegooid, lijkt hem in te halen. De maatregel is niet goed ontvangen door medespelers, de fans en de eigenaar van het team.

Vorige week maandag besloot Childress eigenhandig om Randy Moss uit het team te zetten. Zonder toestemming van de eigenaar van het team informeerde hij de spelers. Moss zelf wist op dat moment nog niets — en verscheen zelfs niet op de waiver wire van maandag. Er zijn geruchten dat eigenaar Wolff de move nog probeerde tegen te houden — en zelfs redenen aan liet voeren om zijn hoofdcoach te ontslaan. Die redenen lijken zich meer en meer op te stapelen.

De absolute non-communicatie in het geval van de zaak Moss is slechts het topje van de ijsberg. De slechte en koele verhouding tussen Childress en quarterback Brett Favre is ook goed gedocumenteerd. Twee weken geleden nog was een ruzie tussen Childress en Favre reden voor grote chocoladeletters in de krant. Voeg daar nu een ijzige relatie toe met wide receiver Percey Harvin. De twee botsten naar verluid op de training van vrijdag, omdat de receiver niet genoeg effort toonde. Wat op zich niet zo raar is, aangezien hij zondagavond een pijnlijke enkel opliep.

Met het teleurstellende seizoen in full-swing lijkt het erop dat Childress het respect van zijn spelers razendsnel aan het verliezen is.

Lees ook:Opnieuw Record Voor Favre
Lees ook:Hoofdcoach Ontslagen In Minnesota
Lees ook:UPDATE II: Moss Weggestuurd in Minnesota?
Lees ook:UPDATE: Randy Moss Naar De Vikings
Lees ook:Einde Van Rit Voor Favre?

2 reacties op “Einde Voor Hoofdcoach Minnesota In Zicht

  1. AMSTEL

    Na Kevin Bourne ook Stef Hupsel en Rachied Mohamed naar de Panthers!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Perry Hendriks

    En dan toch nog verliezen van New Orleans. Schandalig!
    :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.