Texans Vertrappelen Verliezend Finalist

Run!

Run!

Misschien was het preseason toch een goede indicator dat het niet zo fijntjes is gesteld met de verdediging van de Indianapolis Colts.

De Houston Texans wisten gisteren tijdens het openingsweekend in de NFL voor slechts de tweede keer in de teamgeschiedenis te winnen van Indianapolis. Het was voornamelijk running back Arian Foster die zich tijdens de avond wist te ontpoppen als een ware plaaggeest voor de Colts verdediging. Foster -die Steve Slaton heeft vervangen als basisspeler- liet zien dat de coaching staff geen verkeerde keuze heeft gemaakt. De back liep voor 231 yards en drie touchdowns.

Foster werd nooit gedraft en speelde vorig seizoen op het practice squad van de ploeg. Door een fumble probleem van basisspeler Steve Slaton werd Foster echter bij de profs binnengehaald.

Met de overwinning beeindigde Houston een reeks van zes opeenvolgende verliespartijen tegen de Colts. Het is de tweede nederlaag op rij voor de Colts, nadat zij vorig jaar februari de Super Bowl onverwachts verloren van de New Orleans Saints. Colts quarterback Peyton Manning gooide de sterren van de hemel, maar ook hij kon met 433 passing yards en 3 touchdowns niet opboksen tegen de loopprestatie van formaat.

Lees ook:Jacksonville Shockeert Indianapolis
Lees ook:Speler Gooit Helm In Publiek
Lees ook:Recordwedstrijd In Indianapolis
Lees ook:Klein Duimpje Verslaat De Colts
Lees ook:Colts Afgeslacht Zonder Peyton

Eén reactie op “Texans Vertrappelen Verliezend Finalist

  1. Marc Tjon

    Doet me denken aan al die jaren dat de Colts liepen te beuken tegen de Pats. Tot het uiteindelijk lukte! So give credit where credit is due: kudos to the Texans!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.