In Kansas Wordt De Vis Duur Betaald

Matte performance

Matte performance

Hebben de Kansas City Chiefs teveel betaald voor quarterback Matt Cassel? De eerste signalen wijzen er in ieder geval wel op. In de eerste preseason wedstrijd van de ploeg kwam de nieuwe verlosser niet verder dan twee completions voor 15 yards.

Cassel werd in het off-season overgenomen van de New England Patriots. In New England had de quarterback zich een voorbeeldige systeem-quarterback getoond, door adequaat in te vallen voor superster Tom Brady. Vorig jaar sloot hij af met 3694 passing yards en 21 touchdowns.

Deze getallen kwamen echter tot stand in het aanvallende systeem van Bill Belichick. Met supersterren als Randy Moss en Wes Welker.

Voor general manager Scott Pioli geen reden om na te denken, want hij nam de rechten van de quarterback in maart over van New England. Net nadat hij door een franchise tag was opgewaardeerd tot een eenjarig contract ter waarde van 14 miljoen dollar. Pioli had praktijkervaring met Cassel (hij regeerde vorig seizoen bij de Patriots) en vond hem goed genoeg.

In Kansas zijn de sterren echter ver te zoeken. Is succes verder te zoeken. En mijns inziens hebben de Chiefs te diep in de buidel gegrepen voor een quarterback die -at best- een goede backup blijkt. In seizoen 2009 zal blijken dat er genoeg gaten zitten in het roster van de Kansas City Chiefs.

Lees ook:Matt Cassel Naar Chiefs
Lees ook:Kansas City Haalt Offensive Coordinator Binnen
Lees ook:It’s Official: Patriots verhuizen naar Kansas City
Lees ook:Chief Uitgekafferd Door Hoofdcoach
Lees ook:Heeft Kansas 60 Miljoen Op De Bank?

2 reacties op “In Kansas Wordt De Vis Duur Betaald

  1. paco

    the KC Chiefs zitten in Missouri…niet in Kansas.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.