Kansas City Haalt Offensive Coordinator Binnen

Dynasty

Dynasty

Zien we hier de ‘building of a dynasty’? In Kansas doen ze er namelijk alles aan om het juk van losing seasons achter zich te laten. Met General Manager Scott Pioli aan de macht -en quarterback Matt Cassel aan het roer- probeert de formatie een blauwdruk te zijn van de New England Patriots. Nieuwtje: binnenkort beschikken ze ook over dezelfde offensive coordinator die de Patriots groot heeft gemaakt.

Volgens de overlevering staat offensive coordinator Charlie Weis namelijk op het punt om een contract met de Chiefs aan te kondigen. Weis was afgelopen seizoen nog de hoofdcoach van de Universiteit van Notre Dame, maar kon in die hoedanigheid nooit indruk maken. De overstap betekent dat Weis wordt herenigd met Chiefs hoofdcoach Todd Haley. De twee werkten in het verleden als jonge knulletjes samen bij de New York Jets.

Lees ook:Patriots Herenigt Met Oude Offensive Goeroe?
Lees ook:It’s Official: Patriots verhuizen naar Kansas City
Lees ook:Ook Buccaneers Ontslaan OC
Lees ook:Breaking News: Nieuwe Offensive Coordinator in ‘Frisco?
Lees ook:Pensioen Warner Na Vertrek Haley

3 reacties op “Kansas City Haalt Offensive Coordinator Binnen

  1. Marc

    Pioli is kennelijk niet (meer) tevreden met Haley als OC. Die kan zich nu concentreren om zijn taak als HC. De volgende logische stap zou dan zijn het binnenhalen van Crennel als DC, ware het niet dat ze vorig jaar Pendergast (DC Cardinals) al hebben gecontracteerd voor die positie. But then again, this is the NFL…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Perry Hendriks

    Uit de wandelgangen (maar goed, dat kan ook een PR verhaal zijn), had ik begrepen dat Haley -na het ontslag van zijn OC vorig seizoen- zelf om een nieuwe OC had gevraagd. Juist omdat hij zich wilde concentreren op zijn HC-duties.

    Groet,
    Perry

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc

      Ja, dat zou heel goed kunnen Perry. Ik heb ook het idee dat als Pioli en consorten de tijd krijgen, er een stabiele franchise ontstaat in KC. Ze barsten in ieder geval van het talent. Bovendien hebben ze (weer) een hoge pick in de draft. We will see! Groet, Marc

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.