Breaking News: Nieuwe Offensive Coordinator in ‘Frisco?

MartzShaun Hill heeft een kans gekregen op een NFL-carriere. Althans. Als hij later in het jaar tenminste een contract krijgt aangeboden. En als de geruchten die we in de wandelgangen horen waar zijn: Mike Martz, de verguisde offensive coordinator in Detroit, heeft een contract getekend met de San Francisco 49ers. Wij wensen boerenjongetje Hill veel timed passes, het NFL passing yards record en een aantal MVP Awards toe!

En dat is niet de enige 'rumour', die de coaching caroussel momenteel draaiende houdt. Volgens onbevestigde bronnen staat voormalige Pittsburgh Steelers hoofdcoach Bill Cowher namelijk op het punt om in de schoenen van de gepensioneerde Joe Gibbs te stappen in Washington.

Welnu, zul je zeggen: waarom is Cowher uberhaupt aan het einde van het 2006 seizoen opgestapt? Zodat hij meer tijd met zijn familie kon doorbrengen en zijn dochters kon zien basketballen op Princeton. De geruchten sluiten dit lievelijke tafereeltje in 2008 niet uit. De afstand tussen Princeton en Washington DC is welgeteld 260 kilometer.

Zien jullie Cowher al coachen voor de Redskins?

Lees ook:Joe Gibbs Geeft D’r De Brui Aan
Lees ook:Shaun Starter San Francisco
Lees ook:Snyder Heeft Positie Zorn Al Vergeven
Lees ook:Kansas City Haalt Offensive Coordinator Binnen
Lees ook:Eerst Ontslaggolfje Coaches

3 reacties op “Breaking News: Nieuwe Offensive Coordinator in ‘Frisco?

  1. In$@ne

    Uhm, nee ik zie Cowher nog niet de Redskins coachen. Daarentegen zie ik wel Shaun Hill al met een dikke Superbowl ring om z’n vinger en wat MVP awards op de schoorsteen… :)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wilco Mulder

    COwer komt nog lang niet terug als HC…en ik hoorde dat Snyder eerst wil kijken of iemand uit eigen staf HC job kan overnemen.
    Wel handig aangezien OC Al Saunders een playbook heeft waar je u tegen zegt, dus daar werk je als off. HC niet echt makkelijk mee…en Williams doet het geweldig, dus waarom iets veranderen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. JB

    “Wel handig aangezien OC Al Saunders een playbook heeft waar je u tegen zegt, dus daar werk je als off. HC niet echt makkelijk mee…”

    Alle NFL-teams hebben playbooks om U tegen te zeggen, dus dat boeit niet…

    How’s Football in Freezeland, by the way?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.