Patriots Herenigt Met Oude Offensive Goeroe?

Weis

Weis

Hoofdcoach Charlie Weis werd maandagnacht (eindelijk) ontslagen door zijn college team Notre Dame Fighting Irish. Na een teleurstellend 35-27 record, vond Athletic Director Jack Swarbrick het welletjes: de coach die ooit binnen werd gebracht op basis van zijn aanvalsplan en zijn multiple Super Bowl ringen kon Notre Dame geen succes brengen. Keert Weis nu terug naar New England?

Hoofdcoach Bill Belichick bleef vaag, toen hem er naar werd gevraagd. “Ik concentreer me vandaag vooral op het verslaan van de Miami Dolphins”, zei hij stoicijns — daags na het onthutsende verlies tegen de New Orleans Saints.

De Patriots -die de functie van offensive coordinator nooit echt hebben opgevuld na het vertrek van Josh McDaniel- kunnen wel een sterke beleidsmaker gebruiken. Aanvallend kwam New England totaal niet van de grond tijdens de Monday Night Football game met een blamerend 38-17 verlies als resultaat.

Weis stond van 2000 tot 2004 aan het roer van de Patriots. Hij hielp mee aan het binnenslepen van drie Super Bowl titels.

Lees ook:Kansas City Haalt Offensive Coordinator Binnen
Lees ook:It’s Official: Patriots verhuizen naar Kansas City
Lees ook:Tom Brady Zeikt Over 2007
Lees ook:Japan Valt Amerika Aan
Lees ook:Brady Houdt Pleidooi Voor Ster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.