Plastic Zak Verdediger Verdween Per Ongeluk Over Hoofd Zoontje

Kiekeboe!

Kiekeboe!

Defensive end Darrion Scott van de Minnesota Vikings zit al een jaar eenzaam aan de kant. Geschorst. Vanwege een nogal vreemd verhaal. Vorig jaar werd de verdediger namelijk in zijn huis aangetroffen, terwijl hij een plastic stomerijtas over het hoofd van zijn 2-jarige zoon getrokken hield. De verdediger probeert zijn lei schoon te vegen door nu met een even zo bizarre verklaring op de proppen te komen.

Volgens Scott was het namelijk allemaal maar een spelletje. Hij was met zijn zoontje ‘Boogyman’ aan het spelen. De verdediger probeerde de telg de stuipen op het lijf te jagen door de plastic hoofd over het eigen hoofd heen te trekken. Toen het zoontje er echter bijna in bleef steken, vond de Vikings-speler dat hij zijn eerstgeborene wat uitslag schuldig was.

Om dus te demonstreren dat een plastic zak over het hoofd nog geen monster maakt, verstopte Scott het hoofd van zijn kind in het omhulsel. Levensgevaarlijk, want toen Scott zijn zoon wilde bevrijden bleek de zak hangen… en kwam mamma binnen. Die de politie belde.

Overigens helpt het de perceptie van de defensive end niet dat mijnheer ook een doorgeladen pistool in zijn nachtkastje had liggen. Waar zoonlief toegang tot had.

Lees ook:Zoontje Randall Cunningham Verdrinkt
Lees ook:Zoontje (2) Aangevallen Door Pitbull
Lees ook:Baby Boy voor Brady
Lees ook:Zoon McNair Kiest Voor Southern Miss
Lees ook:Grote Beer Ontslagen In New England

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.