Favre Valt Ten Prooi Aan Madden Curse

SphinxDe Madden Curse laat zich opnieuw gelden. De vloek die rust op de coverboy van de vaak bekritiseerde Madden-reeks heeft nu Brett Favre in de tang. Toen bekend werd dat Favre de cover van het computerspel ging sieren, werd er nogal lacherig gedaan over de Curse. Want hoe kon de vloek nou zijn effect hebben op een gepensioeneerde ex-quarterback? Grappen over de Iron Man die Any Given Sunday op de bank zou stikken in de popcorn waren niet van de lucht. Zondag verging iedereen echter het lachen.

Zondag verklaarde Favre namelijk terug te willen keren naar de NFL. De Packers moesten hem maar laten gaan. Vanuit die organisatie kwam echter een vet 'nee', waardoor er nu twee scenario's denkbaar zijn:

  • Favre koopt, smeekt en kwijlt zich los van het management van de Packers en speelt uiteindelijk nog een NFL-seizoen. Het seizoen loopt echter uit op een fiasco, waardoor de Madden Curse in stand blijft;
  • De Packers houden voet bij stuk en Favre gaat helemaal nergens heen. Hij blijft op het roster van de Packers, maar krijgt er geen basisplek. Het seizoen loopt uit op een fiasco, waardoor de Madden Curse in stand blijft.

Vooral scenario 2 is de "Madden Curse" niet vreemd. Ooit sierde Barry Sanders de cover van het spel, totdat hij opeens plots voor de seizoenstart zijn pensioen aankondigde. Barry liet in de jaren daarna nog wel te willen spelen, maar niet meer voor de Detroit Lions. De Lions weigerden hem echter te ontslaan.

Lees ook:Einde Van Rit Voor Favre?
Lees ook:Vaarwel Madden, Adieu!
Lees ook:Brees Heeft Gebroken Knie
Lees ook:Favre Betrekt Appartement In New York City
Lees ook:EA Speelt Al Met Madden10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.