Randy Moss Plays When He Wants To Play

Randy Moss"I play when I want to play," schijnt receiver Randy Moss ooit tijdens zijn veelbesproken carriere bij de Minnesota Vikings te hebben gezegd. De statistici hebben de speeltijd van de ooit zo flamboyante receiver in kaart gebracht. Wat blijkt? Moss is een halfgod. Hij stond tijdens het perfecte seizoen 88% van alle plays op het veld. Hij speelt dus kennelijk erg graag.

Het getal doet bijna surrealistisch aan. Zeker als je bedenkt dat Moss uit Oakland werd weggestuurd, omdat zijn carriere in het verval zou zijn geraakt. De offensive coordinator daar gaf aan dat Moss in 'denial' was over zijn rap slechter wordende fysiek. Die man had duidelijk geen verstand van football.

Even voor het NFL seizoen was Moss nog 'talk of the town'. Coach Belichick werd zelfs onder de loep gelegd, om aan te tonen dat het fout was om Moss naar New England te halen. Een hamstring blessure (die de receiver gedurende het hele preseason aan de zijkant hield) verergerde die discussie.

De acquisitie van Moss blijkt nu een gouden zet. 88% van de tijd stond hij tijdens de aanval van de Patriots in het veld. Zijn 23 receiving touchdowns zijn daarvan het trotse resultaat.

Lees ook:Randy Moss Een Free Agent Soldaat
Lees ook:Pensioen Voor Randy Moss
Lees ook:UPDATE: Randy Moss Naar De Vikings
Lees ook:Straatverbod voor Randy Moss
Lees ook:“Greatest Play” Gebeurde Bijna Niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.