Ochocinco Op Date Met Patriots Mascotte

Ochocinco

Ochocinco

Chad Ochocinco is de eerste atleet die zich via Twitter echt als een idioot verkoopt aan het klootjesvolk. Ochocinco heeft zelfs een eigen iPhone app (vraag me niet wat die app doet, want ik heb geen flauw idee), waarmee hij zich weet te binden aan zijn echte fans.

Als een van de vaste onderdelen van zijn Twitter-regiem, twittert Ochocinco steevast in welk teamhotel zit. Hij vraagt ook of er ‘locals’ zijn die nog leuke eettentjes weten en soms looft hij daar leuke prijzen voor uit: zoals een etentje met de ster zelf. Zo kon het voorkomen dat de receiver afgelopen weekeinde een diner doorbracht met twee die-hard Patriots fans. Naar eigen zeggen had dit tweetal het prima naar de zin.

De gelukkige prijswinnaar zie je hier. Toen ik de foto voor het eerst zag, schoot ik ontzettend in de lach. De gast op de foto lijkt namelijk verdacht veel op de Patriots mascotte, Pete the Patriot. Watch for yourself!

Lees ook:De Avond Van Roethlisberger In Beelden
Lees ook:Twitteraar Houdt Van Bruschi
Lees ook:Gronkowski Poseert Met Pornoster
Lees ook:New England Op Zoek Naar Probleemkind Owens
Lees ook:Ochocinco Komt Met Dating Show

2 reacties op “Ochocinco Op Date Met Patriots Mascotte

  1. Chris

    Toch geeft ie de NFL wel kleur. Vindt het geeneens een on-symphatieke gozer, kan er wel om lachen. Maar ja, dat kan ik ook om me vrouw en die bedoelt het vaak ook niet zo….

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc Tjon

      Whahaha! Maar je vrouw is toch niet op de hoogte van het bestaan van deze blog mag ik hopen? Mocht ze er toch achter komen, alles glashard ontkennen! En van Marc Tjon heb je ook nooit gehoord…

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.