Saints Verdediging Staat Op

Gaylord Fokker

Gaylord Fokker

De wedstrijd tussen een van de beste verdedingen (Jets) en een van de beste aanvallende ploegen (Saints) wordt momenteel gedomineerd door de formatie, waarvan de verdediging weinig aanzien geniet. De verdediging van de Saints maakt het leven van Jets rookie quarterback Mark Sanchez vooralsnog behoorlijk zuur. Precies zoals ik had voorspeld (maar goed, wat wil je ook als je jezelf zo laat vereeuwigen).

Sanchez verslikte zich in het tweede kwart in safety Darren Sharper, die de foute pass van de rookie 99 yards terugliep voor een touchdown. Even later was het defensive end Will Smith die Sanchez in de eigen endzone te grazen nam. De losgeslagen bal werd door New Orleans veroverd voor een nieuwe zespunter.

In totaal raakte Sanchez de bal vier keer kwijt. Drie keer door een onderschepping, de andere keer dus door een fumble. De Saints behielden hierdoor een ongeslagen status. Met een 24-10 overwinning hebben ze nu een 4-0 record.

Voorafgaand aan het seizoen werd New Orleans een hoge eindnotering toegedicht, mits ze de verdediging in ieder geval een beetje op orde zouden krijgen. Aan die voorwaarde lijkt vooralsnog te worden voldaan.

Lees ook:Favre Kleineert Dallas Cowboys
Lees ook:Gossip: Nieuwe Seksbom Voor Mark Sanchez
Lees ook:Lions Verliezen Dankzij Suh
Lees ook:Brees Vergalt Zomers Avondje In Miami
Lees ook:Rookie Sanchez Gekroond Als Starter

2 reacties op “Saints Verdediging Staat Op

  1. Knurk

    Mooie pot geworden. Twee goede footballteams. Twee keer 4&out voor de Saints en zojuist een 4th down conversion door een stomme penalty. De Jetsdefense moet nog even volhouden en dan mag Sanchez gaan toveren.

      /   Beantwoorden  / 
  2. DrAtomic

    Wahahaha je zal toch als Gaylord Fokker door het leven moeten…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.