Eli Manning: Geen Grinch Voor Kerstmis

Eli Manning

Ik ben geen grote fan van Eli Manning. Zijn apathische gezichtsuitdrukking en manier van spelen kunnen we gewoon niet bekoren. Hij straalt net zoveel leiderschap uit als de vaatdoek op mijn aanrecht.

Toch wens ik niemand het media juk toe van een professioneel atleet in the Big Apple. De kranten deinzen er niet voor terug om iemand compleet te kakken te zetten. Het ergste van deze voorpagina: een rol als Grinch is hem meer op het lijf geschreven dan de rol van startende quarterback van New York.

Gisteren behaalden de Giants wel de playoffs. Eli Manning had daar echter weinig mee te maken. Ach, wellicht is het verhaal van de Manning broertjes die een tweede sport beoefenen wel echt waar. Het zou voor de Giants in ieder geval een goedkope manier zijn om van de jongste Manning telg af te komen. De toekomst van deze franchise ligt niet in zijn genen.

 

Lees ook:Flinke Jaap Voor Eli Manning
Lees ook:Geen ‘Seinfeld’ Voor New York Giants, Eli
Lees ook:Eli Manning Zet Verkeerde Handtekening
Lees ook:Pinokkio Liegt Over Invloed Van Reus
Lees ook:Eli Manning Terug Bij Af

Eén reactie op “Eli Manning: Geen Grinch Voor Kerstmis

  1. G. de Graaf

    Als AF fan met een zwak voor de Giants is het inderdaad soms pijnlijk om te zien.

    Lichaamstaal is vaak een goede indicator over het wat en hoe van een atleet. Eli heeft dan wel zeker ook zijn goede “uitstraling” gehad in verschillende wedstrijden maar wat mij opvalt is dat zodra de druk toeneemt hij moeite heeft om hiermee om te gaan. Dit was vorig jaar en dit is dit jaar weer.

    Als je het mij vraagt is dit voornamelijk het gevolg van “te vroeg” op een topplaats staan!
    Wat ik ook niet berijp is dat er nauwlijks gewerkt schijnt te worden aan zijn mentale en fysiek overkomen. Dit is nogal belangrijk in de topsport. Hierin zie ik echter geen verandering (lees vooruitgang) in de afgelopen 3 jaar. Dit zegt iets over Eli zelf maar zeker ook over de aandacht die hieraan wordt gegeven.
    Op topsport niveau zou hierin nu zeker een positieve verandering hadden moeten plaatsvinden.
    Dan heb ik het niet zo zeer over zijn nogal “zeurend” overkomen/uiterlijk als het verkeerd gaat maar over het gehele plaatje; houding, uitstraling, verbaal, zelfvertrouwen en je “verkopen”!

    De Giants zouden inderdaad wel eens een andere gezicht mogen hebben om verder te kunnen komen. Ik ben bang dat de druk ook dit jaar niet door Eli gedragen kan worden en hoe goed of slecht de anderen ook spelen, dit is wel wat ze nodig hebben willen ze ooit weer eens verder komen dan de paly-offs.

    Volgende wedstrijd tegen de Patriots, misschien een andere QB (?) want het hoeft nu niet. Wel jammer voor de wedstrijd want ik had Brady graag een paar keer tegen de vlakte zien gaan ( oeps, ik ook al) (-;

    Maar mischien gaan we een aantal hele leuke plays zien, of ieder geval het proberen van.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.