Eli Manning Terug Bij Af

Something aint right

Something ain't right

Het kon niet uitblijven. Een jaar lang mocht hij ongehinderd fouten maken en begeerd door de straten van New York lopen, maar nu is de liefde over. Eli Manning, held van Super Bowl XLII, mag zich opnieuw heugen op de hoon van de media van New York. Afgeserveerd! Laten we anders die treffende vergelijking met zijn broertje nog eens naar boven halen.

Toch is het niet fair om Manning zomaar te laten vallen. De Giants hebben dit jaar immers wel ‘their share’ of problemen gehad. Veel van deze problemen zijn te herleiden naar de halstarrige houding van sterreceiver Plaxico Burress. Toen hij zichzelf in december in het been schoot, vloeide ook het leven uit de New York Giants. Met als resultaat dat de formatie naar het einde van het seizoen toe zwalkte.

Ondanks alle problemen, zijn er geluiden in New York om het enfant terrible terug te halen naar de selectie. Kennelijk is de behoefte aan sportief succes groter dan de behoefte aan gezond verstand, want ‘Plax’ moet opnieuw voor het gerecht verschijnen.

Lees ook:Flinke Jaap Voor Eli Manning
Lees ook:Plaxico Burress Aan Kant Gezet
Lees ook:Geen ‘Seinfeld’ Voor New York Giants, Eli
Lees ook:Trouwfoto’s van Eli Manning Online
Lees ook:Eli Manning: Geen Grinch Voor Kerstmis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.