“Onfortuinlijke Situatie Hamdan”

Hamdan"Gibran Hamdan is in een onfortuinlijke situatie terechtgekomen." Aan het woord is Admirals hoofdcoach Bart Andrus, die gisteren in Nederland aankwam voor de laatste Party van de Admirals. Naar eigen zeggen mocht Hamdan tijdens preseason pas drie snaps van zijn center aannemen. En ook tijdens de Dolphins trainingen staat hij er verloren bij. "Hij is slachtoffer van politics." Na het opwarmen staat Hamdan dan ook veelal de rest van de oefensessie met een clipboard in de zon.

Bronnen melden dat Hamdan de eerstvolgende wedstrijd van de Dolphins de hele tweede helft speelt. Volgens Andrus moeten we echter niet raar opkijken als Hamdan daags hierna wordt ontslagen.

In dat geval lijken de Tennessee Titans wel een gok met Hamdan te willen nemen. Andrus was de afgelopen weken een goede adviseur voor Tennessee Titans vriend en hoofdcoach Jeff Fisher. In die hoedanigheid vroeg Fisher hem ook wat hij van zijn quarterbacks vond.

"Ik heb hem het advies gegeven om Gibran Hamdan zeker binnen te halen voor een oefensessie," gebaart Andrus vanuit de lobby van zijn hotel in Amsterdam. "Naar mijn mening gooit Hamdan technisch beter dan menig quarterback die nu op een NFL roster staat."

Lees ook:Fisher Meest Populaire Vis
Lees ook:Young Genaaid door Curfew Coach?
Lees ook:Bart Andrus Hoofdcoach Toronto
Lees ook:Fisher Kiest Voor Rams
Lees ook:Geheimzinnige Functie Bart Andrus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.