Roundup Early Games Week 3

Hats offDe New England Patriots zijn compleet afgedroogd door de Miami Dolphins (!). Met het offensive playbook van een high school ploeg. Knijp in mijn arm, knijp in mijn arm. De ploeg van mastermind Bill Belichick werd afgetroefd door pure trickery van running back Ronnie Brown, die in alle vijf de touchdowns van Miami een aandeel had. Wat mochten we nog meer noteren op de vroege zondagavond?

Het was het eerste verlies van de Patriots in een regular season game sinds weet-ik-veel-hoe-lang-geleden. Door Miami, mind you. Vorig jaar nog het slechtste team van de NFL.

  • In Atlanta won het voetenwerk van Michael Turner het van de voltallige offense van de Kansas City Chiefs. Wat een dramatische vertoning van de Chiefs, die hard op weg zijn de laagvliegerij van de Miami Dolphins vorig jaar te evenaren. Vooral aanvallend zijn de heren schrikbarend slecht.

 

  • De terugkeer van Steve Smith heeft niet echt bijgedragen aan een productieve aanval voor de Carolina Panthers. Aan de andere zijlijn was het wel Gus Frerotte, die een vonkje aanwakkerde in de aanval van de Minnesota Vikings. Met een positieve spin-off voor receiver Bernard Berrian, die voor het eerst sinds augustus een keer in de statistieken voorkwam.

 

  • Matt Schaub: not the answer for Houston. Trent Edwards: the Guy in Buffalo. Onder leiding van Edwards voltooien de Bills een historische comeback tegen de Oakland Raiders. De Bills zijn nu 3-0 voor het eerst sinds 1992. Maakt Gibran eindelijk een run op een kampioenschapsring?

Lees ook:Owens Helemaal Los Voor Buffalo
Lees ook:Laatste Overwinning Miami Dolphins: 10 December ’06
Lees ook:The Good & The Bad: Eerste Keer Sinds 1984
Lees ook:Edwards Ruilmateriaal Voor Bills
Lees ook:Croyle Niet Het Antwoord voor Chiefs

5 reacties op “Roundup Early Games Week 3

  1. DrAtomic

    Gibran heeft toch een ring? Zat hij niet bij de Seahawks PS toen ze de SB wonnen? Of ben ik nu heel erg slaap dronken?

    De Bills stonden met 16 – 7 achter, Gibran loopt naar Trend Edwards toe, zegt iets, Edwards loopt 5 seconden later naar zijn offense geeft ze een speech van hier tot Tokyo, 6 minuten later 23 – 24 voor de Bills.

      /   Beantwoorden  / 
  2. In$@ne

    @DrAtomic: Wanneer hebben de seahawks de SB gewonnen dan? ;)

      /   Beantwoorden  / 
  3. perryhendriks

    Foei, dr!

      /   Beantwoorden  / 
  4. DrAtomic

    Hmmm…. Stellers wonnen idd… The Bus enzo…. dat had ik idd zo uit het bolletje moeten weten. Ik twijfelde al toen ik postte, had het ff moeten tjekkuh heh. :o )

      /   Beantwoorden  / 
  5. Michael

    Whoho, m’n Fins eindelijk eens gewonnen. Nog een paar keer en dan moeten we toch maar eens in Miami gaan kijken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.