NFL Playoff Plaatje Wordt Druk

Whip me!

Whip me!

Met nog maar een paar weken te gaan tijdens het reguliere seizoen is het altijd leuk om te kijken wie er in de Playoffs zouden staan als het seizoen vandaag zou eindigen. Het maakt vooruitkijken naar de koude en feestelijke januari-maand nog leuker!

In de AFC zien we namelijk hoe dun de lijn is tussen winst en verlies. De valpartij van New England tegen Miami kan ze behoorlijk gaan opbreken. De Patriots zijn nu nog de laatstgeplaatste divisieleider, maar hebben slechts 1 partij voorsprong op divisierivalen Miami en New York. Het kan dus zomaar zijn dat de Patriots gewipt worden als ze net zo onzuiver spelen als de afgelopen twee weken.

De Patriots mogen de borst sowieso nat maken, want de tegenstander in de playoffs heet -onder de huidige omstandigheden- Denver Broncos. En die beide formaties hebben een rijke historie samen. Verdere playoff matchups in de AFC: Jacksonville at Cincinnati. Waarbij even de vermelding dat zowel Indianapolis Colts als San Diego Chargers de eerste ronde niet in actie hoeven te komen.

In de NFC is het plaatje al behoorlijk inzichtelijk. Als we heel rigoureus snijden aan de onderkant, dan kan alleen New York Giants zich nog naar binnen vechten. De rest van de matchups als de sneeuw in januari begint te dwarrelen, terwijl de Saints en de Vikings de eerste week lekker thuis voor de haard zitten: Philadelphia at Dallas en Green Bay at Arizona.

Van mij mag het beeld zo lekker blijven staan. Vooral in de NFC worden er wedstrijden gespeeld waarvoor je wakker wilt blijven!

Lees ook:Victoria Secret Toont Sexy NFL Lijn
Lees ook:Pittsburgh Speelt Smashmouth Met Favre
Lees ook:Bullrush: Seau Wil Terug Naar Patriots
Lees ook:ESPN America Is Weer Als Vanouds
Lees ook:Tom Brady Zeikt Over 2007

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.