Brady Is Comeback Player Of The Year

Zweet het uit

Zweet het uit

Tom Brady is door de National Football League (50 onafhankelijke journalisten) verkozen als Comeback Player of the Year, de award voor de speler die indrukwekkend wist terug te komen van een gruwelijke kwetsuur. Brady won de Award deels, omdat hij vorig jaar in het openingsduel uitviel voor de Patriots met een langdurige knieblessure. En omdat hij dit jaar natuurlijk weer verdienstelijk –alhoewel lang niet zo onaantastbaar- als vorig seizoen. Brady kreeg 18 van de 50 stemmen.

Brady leidde zijn formatie dit seizoen naar het divisiekampioen (10-6) en een plek in de Wildcard ronde van de playoffs. De quarterback gooide voor een kleine 4400 yards en 28 touchdown en wist tussen de bedrijven door ook nog zijn echtgenote Gisele Bundchen te bezwangeren (wat maar weer eens aantoont dat het leven geenszins ‘fair’ is).

Minnesota’s Migraine Man Percy Harvin werd verkozen tot Offensive Rookie Of The Year. De favoriete speler van die andere Nederlandse American Sport blogger werd Defensive Player of the Year.

Lees ook:NFL Honors Bekendgemaakt
Lees ook:Award is garantie voor uitschakeling!
Lees ook:Haynesworth Blesseert Tom Brady
Lees ook:Gisele Bundchen Vergalt Kansen New England Patriots
Lees ook:Cushing Blijft AP Rookie Of The Year

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.