Cushing Blijft AP Rookie Of The Year

Cushing

Cushing

De Associated Press heeft een nieuwe stemronde ingelast voor de NFL Defensive Rookie of the Year Award, nu is gebleken dat Houston Texans linebacker Brian Cushing zijn eerste seizoen begonnen was met steroide-spuiten in de armen.

Het heeft echter geen effect gehad op de uitslag. Cushing blijft de beste verdedigende rookie, alhoewel hij wel wat stemmen moest inleveren. Volgens de stemmers is onomstotelijk bewezen dat Cushing alleen in de beginperiode de spierverstevigers heeft gebruikt, omdat hij de rest van het seizoen ‘clean’ werd bevonden door de NFL doktoren.

Of in ieder geval een subliem middeltje heeft gebruikt om zijn valsspelerij te maskeren.

Lees ook:Rookie MVP Betrapt Op Gekweekte Spieren
Lees ook:Erin Andrews Meest Sexy Presentatrice in USA
Lees ook:Brady Is Comeback Player Of The Year
Lees ook:Migraines Beperken Ster In Minnesota
Lees ook:Manning regeert als MVP

4 reacties op “Cushing Blijft AP Rookie Of The Year

  1. Marc

    Die laatste zin slaat de spijker op z’n kop Perry! Want dat is wat velen denken en maar enkele durven uit te spreken…Sowieso is het verschil in benadering van het dopingvraagstuk tussen de NFL en de MLB is echt opmerkelijk te noemen. In football zijn de reacties veel gematigder/milder, terwijl in baseball een betrapte speler wordt behandeld als ware hij een ‘menace to society’. Heeft natuurlijk ook te maken met het feit dat football een zwaar fysieke, soms geweldadige contactsport is, waar baseball dat duidelijk niet is. Maar in de Major League speel je meer wedstrijden in een seizoen. Dat kan oplopen tot boven de 100 als je ver komt in de playoffs. Dus bepaald geen makkie derhalve. Kennelijk is de acceptatiegraad voor doping van de gemiddelde football fan veel groter dan die van een gemiddelde baseball fan. Maar hoe lang blijft dat dit goed gaan? Only time will tell…Groet, Marc

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wilco

      Ik ben ook een benadigt wieler fan en in die sport is er geen grijs gebied. Dope of iets dergelijks (soms alleen verdenking ervan) worden gewoon niet getoloreerd en hard gestaft. Dat moet in elke sport, valsspelen is valsspelen je weet dat je verkeerd zit.

      Maar waarom Brian blijft ontkennen? Die geschorste wedstrijden krijgt iet toch niet terug.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Marc

    Nog een maar een paar weken tot Training Camp en geen van de first round rookies zijn ‘under contrsct’ Business as usual of is hier meer aan de hand? Hmmm…

      /   Beantwoorden  / 
  3. beastpawpoorb

    Well me personally if I really want to write something, if I seen some movies which are around the same genre and make me come up with a story line, I write. I have written for example (Blessings of Mars) Written that for a contest in which you could win some fake points for a medal on a forum.

    I lost but did [URL=http://cheappandoracharms.tinyblogging.com/],[/URL] some votes, anyway thanks to that event I wrote that great story, I also have written some other stories like a WWI story and WWII story I think, I could be wrong [URL=http://steroidsforsaleonline.getweblog.org/] that [/URL] I wrote both about WWII and WWI.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.