Migraines Beperken Ster In Minnesota

Percy Sledge

Percy Sledge

Migraines lijken een wolf in schaapskleren te worden voor Percy Harvin en de Minnesota Vikings. De talentvolle rookie receiver moest vandaag opnieuw een training laten schieten, omdat hij met ernstige hoofdpijnen kampt. Hoofdcoach Brad Childress heeft zijn bezorgheid uitgesproken over de gang van zaken.

Tuurlijk, op het scouting report van Minnesota stond wel aangegeven dat de rookie kampte met zware migraine aanvallen. Maar dat het de ster zoveel lust en speeltijd zou ontnemen, dat had ook de organisatie niet verwacht. Childress heeft nu aangegeven dat het de formatie in ieder geval een stuk wijzer heeft gemaakt.

Harvin miste afgelopen weekend de wedstrijd tegen Cincinnati Bengals. Tijdens zijn eerste seizoen heeft de wide-out inmiddels 48 ballen gevangen voor 681 yards. Harvin scoorde reeds 6 touchdowns.

Lees ook:Percy Harvin Uitvoerig Onderzocht
Lees ook:Beste Receiver Favre Onder Mes
Lees ook:Einde Voor Hoofdcoach Minnesota In Zicht
Lees ook:Topspeler Vikings Stort In Elkaar
Lees ook:Hoofdcoach Ontslagen In Minnesota

Eén reactie op “Migraines Beperken Ster In Minnesota

  1. Wilco

    Migraines zijn even voorspelbaar als de Redskins off. De ene week scoren ze 30 punten een week later kunnen zo ook zo weer maar 10 scoren.
    Ik zou me als Vikings niet al te druk maken, waarschijnlijk zit ie even in een moeilijke periode kan zomaar zijn dat ie volgend seizoen nergens meer last van heeft. Of het moet een afwijking zijn zoals bloedvaat vernouwing.
    Het belangrijkste in dit geval is dat Minnesota Percy blijft steunen en probeert zijn stress gehalte laag te houden, dus geen extra druk op hem leggen als ie voor gameday ziek is. En Percy kan niks anders doen dan het gewoon accepteren, het is frustererend maar het is niet anders.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.