Percy Harvin Uitvoerig Onderzocht

Smoker

Smoker

Wide receiver Percy Harvin heeft de potentie om het nieuwe luchtwapen van de Minnesota Vikings te worden. Zelfs als Brett Favre de ballen niet naar hem toe gooit, moet hij in staat zijn om van mindere Goden (Tarvaris Jackson) een balletje of 70 binnen te slepen. Harvin komt echter wel met baggage. Hij was nou niet bepaald van onbesproken gedrag. Vandaar dat hoofdcoach Brad Childress hem uitvoerig liet napluizen.

Childress ontmoette Harvin persoonlijk. De ster van de Universiteit van Florida had open huis. Voordat de coach een oordeel over de jonge atleet velde, wilde hij eerst een rondje doen in zijn auto. Een uiterst merkwaardig verzoek, maar wel eentje met een achterliggende gedachte. Childress wilde horen, ruiken en voelen hoe de persoon Harvin in het dagelijks leven zou zijn. En of zijn wagen naar wiet zou ruiken.

Childress had gelukkig genoeg tijd om in de auto met zijn recruit te praten. En hem mede te delen dat hij door zijn verleden wel tien keer getest zou kunnen worden op drugsgebruik. Hopelijk voor de Vikings heeft het gesprekje zijn vruchten afgeworpen, want van de trainingskamp-omschrijvingen hebben we hier met een beest te maken.

Lees ook:Migraines Beperken Ster In Minnesota
Lees ook:Topspeler Vikings Stort In Elkaar
Lees ook:Einde Voor Hoofdcoach Minnesota In Zicht
Lees ook:Brett Favre Zeikt Zijn Hoofdcoach Af
Lees ook:Vikings Coach Verkleedt Zich Als Vrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.