Rookie MVP Betrapt Op Gekweekte Spieren

Cushions

Cushions

Na afloop van het NFL seizoen werd Houston Texans linebacker Brian Cushing verkozen tot Defensive Rookie of the Year. Als het aan mij ligt, mag Cushing die prijs ook linea recta weer inleveren. De linebacker werd -tot grote verbazing van zijn team- door de National Football League voor vier wedstrijd geschorst. Vanwege het gebruik van performance enhancing drugs.

Zo. Dat nieuws zal de schrijver van Hoopinie.nl wel even stil krijgen. Tiel van den Heuvel is een groot fan van de verdediger en probeerde hem via Twitter meerdere malen tot een exclusief interview te dwingen.

Cushing kwam in zijn rookie jaar tot 133 tackles, 4 sacks (waaronder een safety) en 4 interceptions. Wellicht een toevalligheidje. Maar Cushing speelt in Houston met nummer 56 — hetzelfde nummer als de linebacker die een paar dagen geleden werd opgepakt voor seks met een minderjarige. Deze Lawrence Taylor was ook niet vies van wat verboden middelen.

Lees ook:Cushing Blijft AP Rookie Of The Year
Lees ook:Suggs Sucked In 2009
Lees ook:Urlacher Twittert Afscheid
Lees ook:Ook “Lights Out” Op Waiver Wire
Lees ook:NFL Substance Abuse Program Lachertje

6 reacties op “Rookie MVP Betrapt Op Gekweekte Spieren

  1. Jonathan

    De link met Shawne Merriman was dan voor de hand liggender geweest. Bovendien was Taylor meer van de cocaine en niet de PES…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wilco

    Voordat ie de NFL in kwam waren er al -roids geruchten…was alleen wachten wanneer het na buiten kwam.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Marc

    Houston, we have a problem…

      /   Beantwoorden  / 
  4. Tiel

    Ik ben een rouw… En op zoek naar een nieuwe favoriet. Jason Williams ligt voor de hand, aangezien hij naamgenoot is van de mooiste NBA-speler. Het wordt in ieder geval een jonge linebacker. Zonder roid-geruchten ;)

    Ik las trouwens dat hij toe heeft gegeven een ‘non steroid’ spul gebruikt te hebben, waarvan hij wist dat het op de lijst stond. Gewoon stom, en mijn lofuitingen niet meer waardig.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Marc

    Als Cushing z’n award moet inleveren (waar veel voor te zeggen is btw), wie verdiend ‘m dan wel? De volgende namen worden het meest genoemd: Jayrius Bird, Clay Matthews en Brian Orakpo. Maar moet je deze award dan ook accepteren als ‘tweede keus’ zijnde?Pffff…lastig hoor!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      Clay Matthews krijgt mijn stem, maar moet wel zeggen dat Cushing zijn beste wesdstrijden aan het eind van het seizoen speelde en toen hadden die middelen echt geen invloed!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.