Plan B: Pro Bowl Grote Flop

Ook de NFL maakt haar Backups!

Ook de NFL maakt haar Backups!

Mijn eega kan zondag met een gerust hart afstemmen op alles dat de RTL’s, Veronica’s en NET8-en te bieden hebben. Even geen football voor mij dit weekeinde. Ik was al geen groot fan van de Pro Bowl maar nu definitief bekend wordt wat de impact is het verplaatsen van de sterrenwedstrijd naar een week voor de Super Bowl. Mijn vrouw begreep eerst niet waar ik me druk om maakte, maar een passende vergelijking schiep licht in de duisternis: vergelijk het maar eens met vol verwachting naar een Joop van den Ende-musical gaan, waarbij je er in de schouwburg achterkomt dat alleen de understudy’s meespelen.

De afgelopen weken meldde de ene Pro Bowler zich af na de andere. Zelfs invallers meldden zich af (Randy Moss). Het lijstje werd maandag weer langer maar liefst negen wisselingen in de spelerslijst. Brett Favre meldde zich samen met alle Colts en Saints af. Allemaal te verwachten natuurlijk dus ik mag niet klagen, maar dan heb ik liever dat de NFL de Pro Bowl omdoopt in de Runners Up Bowl…

Lees ook:Brees Een Furieuze Saints
Lees ook:Randy Moss Opnieuw Niet Geinteresseerd
Lees ook:Randy Moss Likt Zijn Eigen Envelop
Lees ook:“The Freak” Naar Bourbon Street?
Lees ook:Moss Gaat Geen Ruzie Zoeken

2 reacties op “Plan B: Pro Bowl Grote Flop

  1. Dennis

    Het stelt inderdaad weinig voor die wedstrijd, maar kan het steeds toch niet laten om te kijken, zeker nu we hierna nog maar 1 echte wedstrijd hebben!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Bart

    Ik denk dat ik mijn helm nog maar even niet opberg….je weet maar nooit

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.