Moss Gaat Geen Ruzie Zoeken

Moss

Moss

Wide receiver Randy Moss en quarterback Tom Brady zijn beiden aanwezig op het vrijwillige trainingskamp van de Patriots. Dat is een goed teken voor de ploeg. Moss heeft zelfs al laten weten dat hij niet verwacht dat de formatie na dit seizoen zijn contract verlengt, maar dat hij zich daar niet door laat afleiden. Het blijkt een poeslieve quote van een ster, die juist door deze passiviteit naar het grote geld hengelt.

Want Randy Moss weet maar al te goed dat zijn loopbaan niet ophoudt als de Patriots hem geen verlenging aanbieden. Sterker nog, Moss weet verdomde goed dat hij nog wel drie seizoenen op de teller heeft — om de National Football League in vuur en vlam te zetten. Door zich nu als een modelprof te gedragen, staan de NFL-teams straks voor hem in de rij. Opdraven voor vrijwillige trainingen is dan ook een kleine investering met veel return on investment.

Onlangs liet dezelfde Moss nog doorschemeren op zoek te zijn naar een nieuwe spelersmakelaar — een liaison die hem ook nog wat endorsement deals in de mik kon duwen. Moss heeft dus een groot belang: zoveel mogelijk geld binnenharken, voordat Vadertje Tijd hem inhaalt. Een eventuele Super Bowl ring neemt hij hierbij op de koop toe.

Lees ook:Randy Moss Opnieuw Niet Geinteresseerd
Lees ook:Tom Brady Wil Meer Jets Fans
Lees ook:Moss Beantwoordt Kip & Ei Vraag
Lees ook:Jets Flirten Met Oude Straaljager
Lees ook:Randy Moss Noopt tot Regelverandering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.