Moss Beantwoordt Kip & Ei Vraag

Kip en 't eiReceiver Randy Moss van de New England Patriots heeft gisteren een van de grootste patstellingen op American footballgebied doorbroken. Moss ving gisteren opnieuw 9 ballen en twee touchdowns en is dus het levende bewijs dat een receiver zo goed is als zijn quarterback.

Al jaren woedt er bij deskundigen een discussie of een receiver profijt heeft van zijn quarterback of dat een quarterback juist leeft bij de gratie van zijn receiver. Die 'kip-en-het-ei'-discussie kan nu worden opgeschort. Het ei is uitgekomen. Carrieres van receivers worden gemaakt door goede quarterbacks. Dus move over Jerry Rice, je bent een product van Joe Montana en Steve Young. In tegenstelling tot wat je misschien wenst te geloven.

Moss was bij de Minnesota Vikings al meer dan okay. Je kunt je dus alleen maar voorstellen hoe goed hij wordt in de New England Patriots offense. De deal waarbij Al Davis de getalenteerde receiver naar New England verscheepte (voor een vierde ronde draft pick!)zal de geschiedenis ingaan als een van de meest eenzijdige trades in pro football.

In Oakland kwam Moss niet tot zijn recht omdat hij werd aangeworpen door prut. De vleesgeworden 'Catcher In The Rye' had al snel door dat zijn carriere in Oakland op een groot stopbord afdenderde. Goede volsprieten, Randy.

Moss ving gisteren voor de derde keer in vier duels twee touchdowns. Bovendien ving hij in alle wedstrijden meer dan 100 yards. Kijk goed naar het filmpje? Zou jij zo'n receiver laten gaan. Tom Brady weet antwoord. En ik ook… volgende week zet ik al mijn principes opzij en gok ik op de Patriots.

Lees ook:Brady Houdt Pleidooi Voor Ster
Lees ook:Jets Flirten Met Oude Straaljager
Lees ook:UPDATE: Randy Moss Naar De Vikings
Lees ook:Moss Heeft Er De Kracht Niet Meer Voor
Lees ook:Randy Moss Plays When He Wants To Play

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.