Jets Flirten Met Oude Straaljager

Flirten

flirten

Als een speler onder contract staat bij een ander team, dan mag je daar van de NFL niet openlijk mee vrijen. Coaches proberen dan ook uiterst voorzichtig onder woorden te brengen dat ze een speler wel zien zitten. Zo was dat ook bij Tennessee receiver Randy Moss, die kennelijk wordt begeerd door de New York Jets.
Volgens dit artikel steekt hoofdcoach Rex Ryan namelijk niet onder stoelen of banken, dat ze Randy Moss een verschrikkelijke goed ‘vertical gevaar’ vinden. Ryan zou hebben aangegeven dat hij Moss –ondanks zijn leeftijd- nog steeds als een langeafstandwapen ziet. Ryan weet natuurlijk waar hij over praat. Moss ving afgelopen seizoen twee touchdowns tegen zijn secondary. Een keer in dienst van de New England Patriots en een keer in dienst van de Minnesota Vikings.

Persoonlijk denk ik dat Randy Moss weinig gaat brengen in The Big Apple. Braylon Edwards en Santonio Holmes zijn al redelijke stretchers en koorddansers (vooral Holmes heeft er een loopbaan van gemaakt om inbounds te tiptoe-en). Een wapen in de vorm van Moss gaat van Mark Sanchez niet opeens een legendarische Hall of Famer maken.

Lees ook:UPDATE: Randy Moss Naar De Vikings
Lees ook:Oude Rat Gooit Geen Olie op Super Bowl XLII.5
Lees ook:Moss Naar Vikings Een Succes
Lees ook:Randy Moss Een Free Agent Soldaat
Lees ook:Moss Beantwoordt Kip & Ei Vraag

5 reacties op “Jets Flirten Met Oude Straaljager

  1. Thomas

    Het probleem met Moss is dat hij nooit echt heel goed geweest is over the middle. Nu de jaren gaan tellen is hij minder snel geworden. Anderen, zoals TO, gaan dan wat meer catches in het midden van het veld maken. Moss past hiervoor en daardoor is hij niet zo gevaarlijk meer.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Dennis

    Moss heeft z’n beste tijd gehad, afgegaan als een gieter bij de Vikings en de Titans!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Perry Hendriks

    Toch geloof ik daar niet zo in. In Oakland had hij ook een minder jaar. Denk dat het voornamelijk iets met motivatie te maken heeft. Moss wil een kampioenschap winnen en dat was ten tijde van zijn verbanning naar Minnesota en Tennessee al niet meer im Frage.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Thomas

    Dat zou kunnen inderdaad. Hij blijft lang en hij heeft handjes. Ondanks dat ik hierboven zeg dat hij wat trager is geworden is hij nog steeds acceptabel snel. Ik hoop dat hij nog een kneiter goed jaar eruit perst!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      En hij maakt zijn routes niet af, hij gooit er soms gewoon met de pet naar! Het was in elk geval een goede deal van de Pats om hem weg te doen, Branch deed het afgelopen seizoen uitstekend!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.