Oude Rat Gooit Geen Olie op Super Bowl XLII.5

Jerry JonesMan oh man, we zijn nog meer dan 24 uur verwijderd van de Big Sunday Showdown, maar wat een voorpret! We bloggen morgenavond natuurlijk de wedstrijd tussen de perfecte New England Patriots en de perfecte Dallas Cowboys live en kunnen hopelijk zo wat kwaad bloed zetten bij Cowboys-fans. Als voorbereiding op de game keken we vandaag uitvoerig naar de persconferentie van Jerry Jones. Twee dingen die opvielen:

  • De vader van Tony Romo kreeg deze week te horen dat hij prostaatkanker heeft, maar volgens Jones gaat dat geen enkele invloed hebben;
  • Jerry Jones deed wel erg zijn best om Randy Moss en de New England Patriots niet op scherp te krijgen voor deze wedstrijd!

Even terug naar 1998, want met de achtste pick in de Draft hadden de Cowboys destijds de kans om receiver Randy Moss aan hun arsenaal van wapens toe te voegen. Dat deden ze echter niet, omdat de college speler betrapt was met drugs. 1)

In plaats daarvan kozen de Cowboys defensive end Greg Ellis. Niks op tegen, want de goede man speelt nog steeds voor Dallas en niet onverdienstelijk. Maar tsjoh, wat heeft Jones ongetwijfeld moeten slikken toen Randy Moss in zijn eerste NFL seizoen 18 touchdowns bij elkaar zuchtte (met twee vingers in de neus).

I didn't say I've ever regretted it…

Dat noemen ze nou liegen alsof het gedrukt staat.

Randy Moss wilde in 1998 heel graag naar de Dallas Cowboys. Hij had zelfs een persoonlijk gesprek met Jerry Jones. Nu speelt Moss bij de New England Patriots en dat gaat Dallas heel erg pijn doen. 

1) De Cowboys zaten zelf niet te te wachten op nog meer afleiding in de selectie. Een aantal spelers was namelijk de arm der wet het seizoen daarvoor tegengekomen en zelfs hoofdcoach Barry Switzer was gunslingend betrapt op het vliegveld.

Lees ook:Dez Bryant Op 24 Naar De Cowboys
Lees ook:UPDATE II: Moss Weggestuurd in Minnesota?
Lees ook:Moss Beantwoordt Kip & Ei Vraag
Lees ook:Randy Moss Opnieuw Niet Geinteresseerd
Lees ook:Brady Houdt Pleidooi Voor Ster

Eén reactie op “Oude Rat Gooit Geen Olie op Super Bowl XLII.5

  1. Wilco Mulder

    Hij had destijds het risico kunnen nemen maar ja wat hadden ze aan Moss gehad als hij door was gegaan met drugs…schorsingen slechte naam ect.
    De Draft is gewoon risico’s nemen, soms win je soms verlies je.

    Als Pats vanavond winnen word NFC east ook weer gruwelijk spannend.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.