Dez Bryant Op 24 Naar De Cowboys

Kiekeboe

Kiekeboe

Jarenlang heeft Dallas Cowboys eigenaar Jerry Jones spijt gehad van zijn beslissing om Randy Moss aan zich voorbij te laten gaan in de NFL Draft. Hij liet de kans om Dez Bryant met de 24ste pick te kiezen dan ook zeker niet aan zich voorbij gaan. Twee picks nadat Demaryius Thomas als eerste receiver werd verkozen, besloot Jones het op een akkoordje te gooien met de New England Patriots en draft picks te ruilen.

Bryant geeft quarterback Tony Romo een fantastische afspeelmogelijkheid naast Miles Austin en tight end Jason Witten. Het enige bezwaar -de vermeende off field problems van Bryant- waren voor de Dallas eigenaar geen enkel probleem. De formatie uit Texas liet in het verleden al zien graag de vingers te branden aan recalcitrante receivers zoals Michael Irvin en Terrell Owens.

Lees ook:Sprookjeshuwelijk Eindigt Na Week
Lees ook:Dez Bryant Niet Indrukwekkend
Lees ook:Bryant Betaalt $54.000 Voor Etentje
Lees ook:Dez Bryant Geeft Miljoenen Uit
Lees ook:Schrik Zit Er Goed In Bij Cowboys

2 reacties op “Dez Bryant Op 24 Naar De Cowboys

  1. Wilco

    Tebow in Denver, omg. Orton, Quinn en Tebow bij één team.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Marc

    Over Dez Bryant en nachtmerries gesproken, Jeff Ireland (GM van de Dolphins) kwam recent in het nieuws wegens een door velen als ongepast (of zijn moeder ‘a working girl’ was) aangemerkte vraag aan WR prospect Bryant in een pre-draft interview. Dat leidt me tot deze onvermijdelijke vraag: hoe ver kun (mag) je gaan in het evalueren van talent? Ik kan me namelijk niet voorstellen dat Ireland eea zo bot gesteld heeft. Gezien het feit dat met het draften van talent veel geld gemoeid is, is het niet meer dan logisch dat alles grondig wordt onderzocht. Maar ben je als organisatie van mening dat het ook je verantwoordelijkheid is om spelers als mens verder wil helpen, kan ik deze vraag best wel billijken. Als je iemand echt wil helpen, dan moet je ook daadwerkelijk weten waar de eventuele valkuilen zich kunnen bevinden. Je kan daar namelijk op inspringen door de begeleiding rondom zo’n jongen zo in te richten dat hij optimaal ondersteund wordt en derhalve beter zal presteren. Jammer dat Ireland het niet nodig vond om dit nader toe te lichten, maar eea afdoet met excuses om maar van het gezeur af te zijn. Een gemiste kans van de league in het algemeen en de ‘Phins in het bijzonder om zich van hun menselijke kant te laten zien. Anyway, ik ga me nu voorbereiden op de verjaardag van onze vorstin…SEE YA!!!!! Groet, Marc

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.