Schrik Zit Er Goed In Bij Cowboys

Miles

Miles

Na hun vierde Thanksgiving overwinning onder leiding van quarterback Tony Romo zijn de Dallas Cowboys 8-3. Met nog vijf wedstrijden te gaan is het naseizoen erg dichtbij voor de ploeg van eigenaar Jerry Jones. Maar toch zijn ze er niet gerust op, daar in Texas. Jones sprak zijn formatie dan ook net na de gewonnen partij tegen Oakland Raiders ferm toe.

December is namelijk geen goede maand om Cowboys fan te zijn. Vorig jaar verloor de ploeg drie-van-de-vier in de feestmaand, waardoor ze op het laatste moment de playoffs moesten laten schieten. Jones wil dan ook dat zijn manschappen gefocust blijven.

Als receiver Miles Austin zich blijft ontwikkelen, dan hoeven de Boyz zich geen zorgen te maken. Wat een monster. Als er een Award is voor “Best Upcoming Athlete” dan gaat die trofee wat mij betreft richting Miles… en dat zegt wat: aangezien ik de Dallas Cowboys echt haat. Gisteren weer meer dan 125 yards receiving. En zijn twee touchdowns (afgekeurd of niet… je moet er maar opkomen) waren pareltjes. Terrell wie?

Vanaf de vijfde competitieweek stond hij er opeens: Austin scoorde in de zeven tussenliggende weken drie 100+ yard games en in vijf games was hij goed voor minimaal 1 score. En dan te bedenken dat de receiver anoniem aan het seizoen was begonnen met vijf catches in zijn eerste vier wedstrijden.

Lees ook:Cowboys: Top Wide Out Voor Schijntje
Lees ook:Green Mile Voor Dallas Cowboys
Lees ook:Verjaardag: Naakte Vrouwen En Levensgroot Konijn
Lees ook:Dez Bryant Op 24 Naar De Cowboys
Lees ook:Cowboy Papt Aan Met Kim Kardashian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.