Cowboys: Top Wide Out Voor Schijntje

Austin

Austin

Wide receiver Miles Austin heeft zijn free agent tender voor de Dallas Cowboys getekend. Dat betekent dat hij in 2010 meer dan drie miljoen dollar verdient. Een schijntje voor de ploeg uit Dallas, die bij een meerjarig contract vast dieper in de buidel had moeten tasten. Austin ontpopte zich vorig seizoen als de beste receiver van de ploeg uit Texas. Dat zegt heel wat, gezien hij concurrentie genoot van Roy Williams en Patrick Crayton.

Een zwaluw maakt nog geen zomer. En dus moet Jerry Jones een spel met ‘high stakes’ gespeeld hebben met Austin. Austin trapt er met beide open ogen in, want het ziet er naar uit dat de receiverĀ er vertrouwen in heeft dat die langere deal er sowieso komt. Austin houdt er hierbij geen rekening mee dat hij hiermee het afgelopen seizoen moet zien te dupliceren. De eccentrieke miljonair Jones zal niet voor minder tekenen. Austin ving vorig jaar 81 ballen voor 1320 yards en 11 touchdowns. Dat was hem nog niet eerder in de loopbaan gelukt. In zijn eerste NFL start ving Austin 250 yards — een teamrecord en tevens een ongeevenaarde ervaring.

De Dallas boffen. Eigenlijk was Austin een unrestricted free agent. Doordat er nog geen CAO is getekend werd de status van Austin herzien. Door zijn ‘restricted’ status kon hij nog met wisselgeld worden overgehaald.

Lees ook:Green Mile Voor Dallas Cowboys
Lees ook:Schrik Zit Er Goed In Bij Cowboys
Lees ook:Owens Helemaal Los Voor Buffalo
Lees ook:Favre Afgeserveerd In Minnesota
Lees ook:Dez Bryant Op 24 Naar De Cowboys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.