Tom Brady Wil Meer Jets Fans

Revis Island

Revis Island

New England Patriots quarterback Tom Brady was afgelopen zondag niet heel blij met de fans van de New England Patriots. Met een 38-17 voorsprong, besloten zij namelijk massaal het Gilette Stadium van de thuisploeg te verlaten. Brady vreest dat hij aankomende zondag op de New Meadowlands een hele andere behandeling krijgt voorgeschoteld van de New York Jets supporters.
Brady vreest een pandaemonium in The Big Apple. “De Jets fans zijn 60 minuten lang luidkeels en aanwezig,” zo liet Brady optekenen, die tevens verklaarde dat New England zich wel goed heeft voorbereid op de heksenketel. Brady liet doorschemeren dat zijn ploeg er vorig jaar weinig van bakte in vijandige stadions, mede omdat ze niet goed ingesteld waren op de geluidsoverlast.

Een snelle start is zondag voor Brady & Co nodig om de Jets in ieder geval meer uit het ritme te halen. Met een overwinning kan de formatie meteen een gat van twee wedstrijden slaan met de directe concurrent.

Onder het vergrootglas deze wedstrijd? De persoonlijke vete tussen Jets cornerback Darrelle Revis en Patriots receiver Randy Moss. Revis noemde Moss vorig jaar een “slouch”, maar heeft die uitlating desgevraagd niet teruggenomen. Moss liet zich onlangs ontvallen dat Revis dit weekend 60 minuten lang de “slouch” krijgt voorgeschoteld.

Revis durfde vorige week de confrontatie met Baltimore Ravens receiver Anquan Boldin niet aan. Dit kwam de Jets duur te staan. Boldin ving zeven ballen en was een ware plaaggeest voor de New Yorkers.

Lees ook:Brady Houdt Pleidooi Voor Ster
Lees ook:Branch Maakt Verschil In New England
Lees ook:Randy Moss Een Free Agent Soldaat
Lees ook:Patriots Receiver Heeft Vieze Smaak In Mond
Lees ook:Ochocinco Wil Met Brandweerhelm Rond

9 reacties op “Tom Brady Wil Meer Jets Fans

  1. woutervz

    Hey Perry,

    Helemaal mee eens, ik ben nu bij verschillende teams/stadions geweest tijdens wedstrijden maar wat een verschrikkelijk publiek in New England, verwende idioten zijn het allemaal! Totaal geen sfeer, geen gezelligheid.

    Gelukkig hebben we Tom een warm onthaal kunnen geven in het nieuwe stadion hehehe

    Gr Wouter

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc Tjon

      Enne, hoe bevalt het nieuwe Jets/Giants stadion? Een aanrader? Groet, Marc

        /   Beantwoorden  / 
      1. Woutervz

        Waardeloos ontwerp, maar de sfeer zat er goed in ;-) en de Jets spelen er dus we zullen er regelmatig toch zijn hehehe

          /   Beantwoorden  / 
        1. Dennis

          Waardeloos ontwerp, come on! Het ziet er fantastisch uit met die megascoreborden, het oude giants stadium had ook wel wat met die gigantisch steile tribunes. Als je het mij vraagt staat het mooiste stadion in Dallas, wat een gigantisch ding, vraag me wel af of daar de sfeer zo goed is.

            /   Beantwoorden  / 
          1. woutervz

            want jij bent er ook geweest?

              /  
  2. Dennis

    Take it easy, smaken verschillen! Moet fireman Ed een boete betalen?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Woutervz

      it’s cool, alleen je hebt een mening over iets waar je niet geweest bent, en je zegt tegen mij come on??
      Maar ik wil het best onderbouwen hoor :
      - Waarom zit er geen dak op, ruim 70% van de wedstrijden zijn met rotweer, en nu heeft geen enkele amerikaan een hekel aan een sneeuw wedstrijd maar in NY zijn het vaak regenwedstrijden en daar word het football niet mooier van? De Jets wilde namelijk een soort arena constructie met een dak alleen de Giants wilde dat niet en wilde er dus ook niet voor betalen??
      - Je hebt geen enkele droge plaats meer in het stadion dus geen seats meer waar tribune bonven hangt, alleen de business boxen zijn droog, dus verder 82.000 natte plaatsen, en geloof me nat waren we tegen Baltimore, de wedstrijd is zelfs uitgesteld erdoor!!
      - De borden boven de inghang met de vak nummers zit een groot houten bord (el cheapo) met Jets erop en word omgedraaid als de Giants spelen want op de andere kant staat Giants geschilderd, 1.6 billion dollar stadion en er konden geen schermen af die Jets of Giants zeggen.
      - Er bevinden zich maar 4 roltrap punten in het het hele stadion dus toen de wedstrijd afgelopen was wilde iedereen naar buiten en moest de beveiliging de vakken dicht gooien omdat de roltrappen en de trappenhuizen de menigte niet aan konden waardoor er gevaarlijke situaties ontstonden, kan je je voorstellen een roltrap waar je op staat en je ziet beneden dat je helemaal niet meer kan afstappen waardoor er mensen op de roltrap terug begonnen te lopen totdat ook neit meer kon ;-)
      - Binnenin ziet alles er grijs en als 1 grote betonbak uit, geen kleurtje oid nee alle eet en drink standjes alles ziet er hetzelfde uit totaal geen uitstraling?
      - De buitenrand ziet er een beetje uit als een harde schijf met allemaal van die ijzeren randjes, wat er voor een architect fantastisch uitziet maar ik kan je zeggen de duiven zijn er dol op en die zijn het al rijkelijk aan het versieren!
      - De uitstraling die ze van te voren beloofd hadden : Jets wedstrijd volledig groen, Giants wedstrijd volledig blauw en concert volledig rood komt ook niet zo over omdat er in de buurt allemaal teveel licht opbrengst is waardoor het effect weg valt.

      Positieve dingen :
      - De wc’s zijn veel meer en ruimer dan het oude stadion waar je gerust een half kon wachten
      - De schermen die zijn fantastisch

      Fireman Ed moet een lintje krijgen, ik heb veel gekkere dingen horen gebeuren met fans die de andere zo uitdagen

        /   Beantwoorden  / 
      1. Marc Tjon

        Goed stukje! Maar idd die WC’s in het oude stadion waren echt een verschrikking. En dan gewoon weglopen, zonder de handen te wassen hè…

          /   Beantwoorden  / 
        1. Dennis

          Goed onderbouwd, moet wel zeggen dat de skyboxen echt relax zijn, lieten ze zien bij MNF. Geweldig die ruzie van Fireman Ed met die Giants fan, komt een belangrijke wedtrijd voor jullie aan tegen de Dolphins!

            /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.