Patriots Receiver Heeft Vieze Smaak In Mond

Randy Moss

Randy Moss

Vijf dagen nog voordat de New England Patriots voor het eerst aantreden tijdens het NFL seizoen. Thuis – tegen de Cincinnati Bengals. Een van de topspelers lijkt de druk niet meer langer aan te kunnen en vertoont opruiend gedrag.

Receiver Randy Moss doet al drie jaar stinkend zijn best, maar krijgt daar maar bitter weinig voor terug. Althans. Dat vindt de sterspeler zelf. Na zijn fraaie seizoenen in 2008 en 2009 had de ballenvanger namelijk wel een nieuw aanbod van de ploeg verwacht. Maar waar de ploeg diep in de buidel tast voor quarterback Tom Brady, daar blijven de beurzen voor Moss vooralsnog gesloten. Moss kan dat niet waarderen en kon daarover zijn bek niet houden tegen CBS.

Moss beseft terdege dat hij 33 is — en dat hij nog een keertje flink kan cashen voordat hij een streep onder zijn Hall of Fame loopbaan zet. Door zijn mond te roeren laat de receiver maar al te goed blijken dat hij hoopt dat dit bij de Patriots is — alhoewel hij met zijn grote mond ook meteen laat blijken dat hij nog geen greintje volwassener is dan dezelfde Moss die drie jaar geleden de Oakland Raiders met een totale wanprestatie in de steek liet.

Lees ook:Moss Gaat Geen Ruzie Zoeken
Lees ook:Randy Moss Opnieuw Niet Geinteresseerd
Lees ook:Moss Naar Vikings Een Succes
Lees ook:Free Agency En De New England Patriots
Lees ook:Randy Moss Plays When He Wants To Play

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.