NFL Game London Nog Niet Uitverkocht

UK

UK

Doordat verschillende sponsor- en teamtickets ongebruikt terug zijn gestuurd naar het NFL hoofdkantoor in New York is de NFL wedstrijd in London nog niet uitverkocht.

De wedstrijd tussen Denver Broncos (2-5) en San Francisco (1-6) is geenszins een hoogvlieger, maar de NFL verwacht Wembley toch nog uit te verkopen. “Het wordt het vierde jaar op rij dat het toeschouwersaantal de barriere van 80.000 tickets doorbreekt,” aldus NFL woordvoerder Michael Signora.

Twee jaar geleden bevond ik me ook onder het pluche dat mocht afreizen naar London. Het viel me toen ook al op dat verschillende premium seatblokken in het stadion niet bezet waren. Ook hier hoorde ik via welingelichte bronnen dat het om corporate seats ging, waarvan het no-show niveau erg hoog was. Expect more of the same this Sunday.

Lees ook:NHL Fiasco Wijze Les voor NFL London
Lees ook:Wembley Stadion Opnieuw Een Zwembad
Lees ook:Niners Spelen In London Tegen Broncos
Lees ook:Jacksonville Is Donderdag Uitverkocht
Lees ook:Reusachtige Robot Valt London Binnen

3 reacties op “NFL Game London Nog Niet Uitverkocht

  1. Wilco

    Zat ff foto´s enzo uit London te kijken…(die meid Miller valt ook tegen trouwens, ik kan er nu mee leven dat ik d.m.v. USA SM jouw reisje sponsor :P )…Troy Smith ziet er toch scherp uit. Volgens mij wil die zich wel bewijzen, wel zo´n vechterstype.

    Nog een maand voordat ie uitkomt maar kun je mij eens uitleggen hoe ik die gastredacteuren voor me moet zien en wie dat in het eerste nummer zijn. Zijn dit ‘gewone’ journalisten, semi bekende lui, sporters of mijn buurvrouw die gewoon een leuk verhaal heeft.

      /   Beantwoorden  / 
  2. ChembrO

    Dit voorspelt veel goeds voor een ‘vaste’ franchise…. ahum

      /   Beantwoorden  / 
  3. Perry Hendriks

    Het zijn (semi) bekende lui, (ex) topsporters. Maar wel mensen die kunnn schrijven of hun verhaal goed kunnen vertellen (zodat het door een journalist kan worden opgepend. In issue 2 (Super Bowl edition) een heel speciaal iemand.

    Perry

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.