McNabb In Het Hondenhok van Shanahan

Shanahan

Shanahan

Coach Mike Shanahan maakt er een potje van in Washington. Zondag haalde hij zijn startende quarterback Donovan McNabb met 1:50 te spelen van het veld. McNabb zou mentaal en fysiek niet in staat zijn de two minute offense van zoontje Kyle goed uit te voeren.

Backup Rex Grossman zou dat volgens het vader-zoon-duo wel kunnen. Grossman was immers backup quarterback toen Shanahan Junior het aanvalsplan van de Houston Texans vorig jaar in elkaar knutselde. De zet pakte echter heel anders uit. Grossman liet het ovaal bij zijn eerste balcontact los, toen hij van achteren werd vermoord door de pass rush van Detroit. De Lions lieten het cadeautje niet in de verpakking zitten en wonnen de wedstrijd overtuigend.

Intern is de pleuris uitgebroken bij de hoofdstedelingen. Veel veteranen lieten zich de kans niet ontnemen om de wissel eens lekker te bekritiseren. Veel spelers vragen zich af wat de koers van de ploeg is – en wat nu nog kan worden verwacht van Donovan McNabb. Waarom werd hij immers met veel poespas binnengehaald? McNabb zelf liet niet van zich horen. Waarschijnlijk door schade en schande wijs geworden, liet hij zich alleen maar ontvallen dat hij zich mentaal en fysiek helemaal top voelt.

Een weldenkend mens zou overigens zeggen dat de coaching staff er alles aan zou doen om een controverse verder in de kiem te smoren. De Shanahans niet. Zij trommelden de verguisde (voormalig Oakland) JaMarcus Russell op voor een tryout. Wellicht als potentiele vervanger van een quarterback, die werd binnengehaald als een Verlosser, maar bijna halverwege het seizoen pas 7 touchdown passes op de naam heeft.

Lees ook:McNabb Klaar In Washington D.C.
Lees ook:Donovan McNabb Naar Redskins
Lees ook:McNabb Weigert Armbandje
Lees ook:Vijf Jaar “Straf” Voor McNabb
Lees ook:Redskin Wordt Verwijderd Van Eagles Training

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.