Oakland Blijft Bij JaMarcus Russell

Cable Guy

Cable Guy

De Oakland Raiders wisten tot vorige week redelijk wat tegenstand te bieden op het American Football veld. Maar elke hoop die de Black Hole had op een goed seizoen, werd vorige week aan diggelen gegooid door de performance tegen de Denver Broncos.

De Raiders verloren het duel hopeloos (met 23-3) en het was vooral quarterback JaMarcus Russell die het moest ontgelden. Logisch, want zijn quarterback rating dook onder de 25 rating punten. En dat is heel slecht. Toch bleek coach Tom Cable vandaag de sterke kabel voor de loopbaan van J.M.R, want hij steunt zijn spelverdeler vooralsnog onvoorwaardelijk.

We zijn benieuwd waar Russell zijn hoofdcoach mee chanteert. Zou hij een van de ooggetuigen zijn geweest, die gezien heeft hoe Cable de kaak van zijn defensive assistant heeft gebroken? Ik kan me geen andere reden indenken, waarom de spelverdeler steeds de hand boven het hoofd wordt gehouden.

Over het seizoen genomen heeft Russell een 39,8 rating. Ook dat is bizar slecht, zeker gezien het feit dat het over drie wedstrijden is gemeten. De basisspeler gooit net 41% van zijn ballen raak. En zijn ene touchdown pass moet het ontgelden tegenover zijn vier onderscheppingen. Het is -samengevat- dus een godswonder dat Russell nog overeind staat in Oakland.

Backup Jeff Garcia, die vorige maand werd ontslagen bij Oakland omdat hij geen genoegen wilde nemen met een reserve rol, denkt er -uiteraard- het zijne van. We hopen dat het duel tegen Houston aanstaande zondag een eye-opener is.

Lees ook:Russell Draagt Geheim Wapen In Broekriem
Lees ook:Lethargische Oakland Ster Richting UWV
Lees ook:JaMarcus Russell Kan Gaan Sumo Worstelen
Lees ook:JaMarcus Russell Kust Heilige Maagd
Lees ook:Vrije Val Van Oakland Raider Houdt Aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.