Het Verrotte Leven van Leaf

Hij is hier al een paar keer belachelijk gemaakt en ook deze keer kunnen we weer honen richting Ryan Leaf. Het is niet onze schuld, deze gast brengt zichzelf steeds in de problemen. Als je volgens ESPN de grootste teleurstelling bent van alle Amerikaanse sporters sinds 1974 heb je ook alle schijn tegen!

De nummer 2 draft pick van 1998, groeide op vlakbij Bart Andrus in Montana en kwam in zijn NFL carrière niet verder dan 21 starts in 25 wedstrijden. Daarbij kwamen 315 van zijn 655 passes aan voor 3666 yards, 14 touchdowns en 36 interceptions. Een beschaamde qb-rating van 50.0 tot gevolg.

Met het excuus van een kapotte pols vluchtte hij weg uit de NFL, terug in college als quarterback coach en golf headcoach bij West Texas A&M wist hij drie jaar zijn baan te houden. Tot hij deze week in verband werd gebracht met het dealen van pijnstillers met spelers. Tot ziens Ryan!

Ik ben benieuwd naar het volgende hoofdstuk in het verrotte leven van Leaf. Gaat hij nu floppen met een spatel in de lokale McDonalds? of gaan we op weg naar het laatste hoofdstuk waarbij hij weet te slagen met een brug en een koord?

Lees ook:Van 11 Miljoen Naar 500 Dollar In Een Seizoen
Lees ook:Randy Moss Likt Zijn Eigen Envelop
Lees ook:Geen Bodem Onder Carriere Van Minkukel
Lees ook:Rex Ryan Heeft Opnieuw Grote Mond
Lees ook:Vrouwen taboe in NFL!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.