Michael Crabtree Onderdak Bij Niners

Caving 1-2-3

Caving 1-2-3

Eigenlijk hebben de 3-1 San Francisco 49ers (boy, wat is het lang geleden dat ik die zinssnede in de mond mocht nemen) geen behoefte aan afleiding. Toch ben ik enigszins blij om deze middag aan te mogen kondigen dat een gerucht de ronde doet dat superster rookie Michael Crabtree eindelijk heeft toegegeven aan de club. Crabtree tekent een zesjarig contract in Frisco, na maanden weigering om uberhaupt een contract te tekenen.


Crabtree werd afgelopen seizoen als tiende gekozen in de jaarlijkse Draft, maar hij liet er geen misverstand over bestaan dat hij zichzelf veel beter achtte. Hij vroeg via zijn spelersmakelaar dan ook om Top 5 geld. De Niners weigerden hem dat geld te geven. Crabtree lijkt na vier weken toch tot inkeer te zijn gekomen. De kriebel om American football te spelen is volgens mij te sterk. En de goede prestaties van de 49ers dragen hier zeker toe bij.

Ik ben erg benieuwd hoeveel Crabtree gaat bijdragen op het American football-veld. En vooral hoeveel ballen Crabtree met zijn aanwezigheid gaat wegkapen van tight end Vernon Davis. Davis heeft zich in de eerste American football maand ontpopt als een van de  favoriete doelwitten van quarterback Shaun Hill met 17 catches en 3 touchdowns.

Lees ook:Michael Crabtree Voor De Leeuwen Gegooid
Lees ook:HOF’er wijst Crabtree terecht
Lees ook:Nog Drie Draft Picks Ongetekend
Lees ook:Crabtree Keert Niners De Rug Toe
Lees ook:#7: Oakland Neemt Verkeerde Receiver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.