Nog Drie Draft Picks Ongetekend

Jax & Jag

Jax & Jag

Met de eerste echte preseason week in aantocht, zijn er nog drie first round draft picks ongetekend door hun teams. Jacksonsille Jaguars tackle Eugene Monroe krabbelde vandaag een handtekening onder een contract, waardoor alleen receiver Michael Crabtree (SF), defensive end Aaron Maybin (Bills) en tackle Andre Smith (Bengals) nog werkloos zijn.
Aan het begin van de week stond de teller nog op vijf. Iedereen leek te wachten op het verheffende contract dat Crabtree zou tekenen bij de Niners. Als tiende pick in de Draft wilde de aanvaller betaald worden als een Top-3 pick. En uiteraard zou dat consequenties hebben voor de college-spelers die rondom heen verkozen werden. Niemand wil er natuurlijk in de ‘wallet’ op achteruit gaan.

Zondag sijpelde echter het nieuws binnen dat het contract van Crabtree nog wel eens tot september op zich kon laten wachten. De druk bij andere picks om zich tot nog te melden in hun trainingskamp (en toch nog iets van het seizoen te maken) werd hierna te groot. Green Bay defensive tackle B.J. Raji was de eerste van een stel makke schapen dat over de brug kwam.

Lees ook:Crabtree Van Draft Board Na Hoekstenen
Lees ook:Michael Crabtree Voor De Leeuwen Gegooid
Lees ook:Koopje Van Eerste Draft Dag
Lees ook:Terugkeer Bruce Vergroot Enthousiasme
Lees ook:Vijf Rookies Zonder ‘Kwan’

7 reacties op “Nog Drie Draft Picks Ongetekend

  1. DrAtomic

    Nou ja, makke schapen… Gasten houden hun holdout al aardig vol.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Perry

    Je kan mij nog meer vertellen, maar als ze geld ruiken dan zijn het makke schapen. Zeker ten opzichte van hun agents. Ik snap niet dat zo’n rookie niet een keer met de vuist op tafel slaat, met minder geld genoegen neemt en gewoon speelt vanaf de start van trainingskamp.

    Perry

      /   Beantwoorden  / 
  3. DrAtomic

    Punt is dat de agents in dienst van de rookies zijn; de rookies worden geadviseerd hun eertse contract te maximaliseren daar dit hun enige contract kan zijn. Oftewel de rookies verstoppen zich achter hun agents maar zijn wel degelijk degene die de agents hun goddelijke gang laten gaan.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Perry

    Ik weet niet -maar goed: mijn mening is gebaseerd op Jerry McGuire- of dat waar is. Er is wel degelijk prestige in het spel bij de agents. Hun adviesfunctie is doorslaggevend. En daar elke agent een slag wil slaan (om zo ook toekomstige college spelers aan zich te binden), denk ik dat ze de rookies gewoon verblinden.

    Perry

      /   Beantwoorden  / 
  5. DrAtomic

    Qua prestige heb je natuurlijk helemaal gelijk; kijk naar Eugene Parker die vorig jaar al helemaal los was met de holdouts en nu ook het brein achter de Crabtree holdout lijkt te zijn. Qua Jerry Macquire, de agents lullen die spelers natuurlijk helemaal gek; maar de spelers hebben vaak ook weer adviseurs e.d. om de agents te nuanceren. Uiteindelijk slaat het hele systeem natuurlijk nergens op; gasten die miljoenen binnen halen en vaak genoeg zelfs niet eens aan spelen toe komen het eerste seizoen omdat ze gewoon nog niet goed genoeg zijn. De oplossing lijkt een vaste schaalverdeling te zijn, gebaseerd op plaats waarop ze gedraft zijn. Maar daar zullen de spelers wel nooit akkoord mee gaan.

      /   Beantwoorden  / 
  6. DrAtomic

    Hmmm ben wel verzot op het woordje qua vandaag geloof ik… :D

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.