Terugkeer Bruce Vergroot Enthousiasme

Oh, crap!

Oh, crap!

Ik zat gisteren op het puntje van mijn stoel toen ik las dat mijn favoriete team (49ers) tot de kandidaten behoort die tijdens de NFL Draft voor receiver Michael Crabtree wil gaan. Vandaag is mijn enthousiasme nog groter, alhoewel het nieuws tegelijkertijd een deuk is voor de verjongingscurve van San Francisco. Receiver Isaac Bruce heeft namelijk aangegeven nog een jaartje door te willen gaan.

Bruce is kundig genoeg om nog een vol jaar aan zijn CV te plakken. Hij begeeft zich momenteel in de twilight zone van zijn loopbaan, maar is nog steeds goed voor een balletje of zestig. De voormalig wide out van St Louis Rams is bovendien een professional pur sang. Een “Student of the Game” en een harde werker. Daar kan een receiver als Michael Crabtree alleen maar van leren.

De 49ers hebben de tiende pick in de aanstormende Draft. Er is een redelijke kans dat Crabtree dan nog op het Draft Board staat. De receiver van Texas Tech was vorig jaar weliswaar goed voor 134 catches en 22 touchdowns, maar moest een kleine chirurgische ingreep ondergaan. Hierdoor kon hij de twijfels over zijn snelheid niet wegnemen tijdens de Combine.

Overigens zijn de 49ers daar niet heel erg van onder de indruk. Sterker nog: de beste receiver aller tijden was ook geen loopwonder als het op lineare snelheid aankwam. Jerry Rice heeft echter elk denkbaar receiving record achter zijn naam staan.

Lees ook:Mangini Verwart Verlegenheid Met Arrogantie
Lees ook:#7: Oakland Neemt Verkeerde Receiver
Lees ook:Michael Crabtree Voor De Leeuwen Gegooid
Lees ook:Crabtree Van Draft Board Na Hoekstenen
Lees ook:Torry Holt Naar Jacksonville

Eén reactie op “Terugkeer Bruce Vergroot Enthousiasme

  1. thomas

    Is ook zo, topsnelheid is natuurlijk handig, maar moet niet worden overschat. Kijk naar bijvoorbeeld TJ Houszmenzadeh of Hines Ward.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.