Mangini Verwart Verlegenheid Met Arrogantie

De samenleving heeft maar een seconde nodig om een oordeel te vellen. En zeker als iemand knap en succesvol is, wordt verlegenheid al snel verward met arrogantie. Vraag maar Texas Tech coach Mike Leach. De college coach van receiver Michael Crabtree neemt het op voor zijn voormalig protegee.

Leach heeft geen goed woord over voor Cleveland Browns coach Eric Mangini. Mangini had een uitstekende positie om Michael Crabtree met de 5th overall pick te kiezen, maar verweet de receiver diva-gedrag tijdens een workout met de Cleveland Browns.

Uiteindelijk ging het verhaal een eigen leven leiden, waardoor Crabtree (oorspronkelijk een gegarandeerde Top 5 selectie) zich pas op de tiende plek in een jersey van de San Francisco 49ers mocht hullen.

Leach: “Crabtree is meer succesvol als speler, dan Mangini als coach. Hij (Crabtree) is veel te verlegen om arrogant te zijn”.

Vooralsnog lijkt Leach gelijk te hebben. Er is nog geen slecht woord uit de mond van Crabtree gekomen sinds de Draft 12 uur geleden aanving.

Lees ook:Michael Crabtree Voor De Leeuwen Gegooid
Lees ook:Crabtree Van Draft Board Na Hoekstenen
Lees ook:Michael Crabtree Onderdak Bij Niners
Lees ook:Terugkeer Bruce Vergroot Enthousiasme
Lees ook:Nog Drie Draft Picks Ongetekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.