Schandaal Voor San Francisco 49ers

Joe Cool

Joe Cool

De San Francisco 49ers hebben opnieuw een dieptepunt bereikt. De formatie kreeg gisteren voor het eerst sinds 1977 een shutout te verwerken in eigen huis. Een bejubelde Troy Smith aan het roer bleek geen garantie voor succes. Tampa Bay won voor het eerst sinds 1980 in Candlestick Park: 21-0.

En dus mag hoofdcoach Mike Singletary zich weer over op de bolle kop krabben. Volgende week is Alex Smith terug van een blessure en kan de coach ervoor kiezen de teugels weer in handen van zijn first-round quarterback te geven. Mijn mening? Ik denk dat Singletary de aandrang kan verdringen en opnieuw voor Troy kiest. De andere optie heeft namelijk aangetoond geen enkel leven in de offense te kunnen blazen — wie de offensive coordinator ook is.

Het pluspunt? De hele divisie sucks. Alle vier de teams (St Louis, Arizona, SF en Seattle) gingen gisteren onderuit, waardoor de ontknoping ook na 10 wedstrijdweken nog een open race is.

Negatief? Als San Francisco deze streak van verloren wedstrijden blijft aanhouden, dan is er geen garantie dat er aan het einde van de rit een topquarterback op ze staat te wachten. Net dit seizoen is de quarterback class zo dun gezaaid als in het jaar dat Alex Smith als eerste tijdens het selectieproces werd gekozen. Alhoewel: de laatste keer dat de Niners de hatelijke nul in eigen huis kregen te verwerken, pikte ze in het jaar hierop (1979) pas in de derde ronde hun quarterback op. En dat was niemand minder dan Joe Montana.

Lees ook:Singletary Verandert Weer Van Smith
Lees ook:Goed Nieuws Voor Admirals Shaun Hill
Lees ook:Divisiekampioen: San Francisco 49ers
Lees ook:Quarterback Gooit Coach Onder Bus
Lees ook:Singletary Slaat David Carr Over

Eén reactie op “Schandaal Voor San Francisco 49ers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.