(Video) Televisie Presentator Smith Om Van Te Huilen

Emmitt om te huilenIk zal met deze post uitreiken naar alles Dallas Cowboys-fans: Emmitt Smith was een fantastische running back. Wellicht niet zo goed als Barry Sanders, maar toch… hij heeft tenminste een record waar hij trots op kan zijn (alhoewel ik daar toch op een later tijdstip misschien toch wel wat kritische noten bij wil plaatsen). Maar kan hij ontheven worden uit zijn taak als studioanalyst voor ESPN?

In Amerika is de discussie in volle hevigheid losgebarsten. Smith is het lachertje van de nationale televisie, komt onvoorbereid op zijn werk en maakt de grofste fouten. Verwisselt spelersnamen, noemt verkeerde rugnummers… een beetje zoals een Nederlandse American football verslaggever wiens naam ik niet zal noemen.

In dit clipje bijvoorbeeld. We weten allemaal dat de Patriots een erg goed team zijn, misschien zelfs wel een hole-in-one… maar een golfclub?

Lees ook:Quarterback Gooit Coach Onder Bus
Lees ook:Lawrence Tynes Bij David Letterman
Lees ook:Emmitt Smith Op Platte Kar Voor Barack Obama
Lees ook:Spelverdeler Eet Hotdog Tijdens Wedstrijd
Lees ook:Filmpje: Fan Krijgt Psychose In Stadion

Eén reactie op “(Video) Televisie Presentator Smith Om Van Te Huilen

  1. Mike van D.

    Het gebeurt de grootsten…Johan Cruijff kan er ook wat van, vergeet ook namen, lult ook maar wat’, maakt elke uitzending opzichtige fouten, maar wordt nooit gecorrigeerd…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.