Admirals Finale Door Neus Geboord

Teleurstelling alom.

Teleurstelling alom.

De beoogde Admirals finale tussen de Tennessee Titans en de Arizona Cardinals is het oranje leger door de neus geboord. Bart Andrus en de zijnen verloren in eigen huis met 13-10 van de Baltimore Ravens. De ploeg uit Tennessee ging aan penalties en turnovers ten onder. Ik heb het met mijn eigen ogen gezien. Voor zover ik ze open kon houden…

Baltimore Ravens quarterback joe Flacco kreeg na het duel meteen de statistieken om de oren geslingerd. Joe ‘Cool’ werd namelijk de eerste rookie quarterback met twee playoff-overwinningen op de naam in zijn eerste seizoen. Veel van de eer mag echter naar de verdediging van Baltimore, dat de Titans aanval redelijk wist te smoren na het geblesseerd uitvallen van ster running back Chris Johnson.

Door het verlies krijgen we geen rematch van de Super Bowl finale van 1999. Toen speelden de Titans tegen Kurt Warner in de finale, maar kwamen ze net 1 yard te kort om de finale te winnen. Warner luidde dat jaar zijn sterke NFL-carriere in. Hij werd MVP van het seizoen en van de finale.

In het tweede duel van vanavond speelt Kurt Warner uit tegen de Carolina Panthers. Hoe spannend die wedstrijd wordt? De Panthers zijn thuis 9-0, terwijl de Cards aan de Oostkust 0-5 zijn. Bovendien moet het favoriete team van Maarten van den Broek het doen zonder ster ballenvanger Anquan Boldin.

Lees ook:Admirals: Warner Deze Week Tegen Delhomme
Lees ook:Amsterdam Declasseert Amsterdam
Lees ook:NFL Lineman Niet Goed In Slam Dunk
Lees ook:Buffalo Vindt Aanval Tegen Baltimore
Lees ook:Indianapolis Liet Tennessee Winnen

2 reacties op “Admirals Finale Door Neus Geboord

  1. MB

    Heb de hele wedstrijd het idee gehad dat de Titans zouden gaan winnen, met name de 1e helft. Helaas bleken ze steeds op cruciale momenten net niet scherp genoeg (m.a.w. de Ravens defense was scherper). Jammer!

      /   Beantwoorden  / 
  2. DrAtomic

    Gezellig dan zal Bart ook wel richting de SB party komen… :o )

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.