Buffalo Vindt Aanval Tegen Baltimore

Zwart gat

Zwart gat

Wil je nog een bizar feitje horen over waarom de NFL dit seizoen helemaal op de kop staat? De 0-5 Buffalo Bills hervonden deze week hun aanval. Tegen een van de sterkste verdedigingen in de NFL, die notabene een van de beste verdedigers weer terug verwelkomde: Baltimore Ravens.

Bills quarterback Ryan Fitzpatrick heeft kennelijk een zwart gat ontdekt in de Ravens defensie. Buffalo vergaarde 505 total yards tegen Baltimore.

Fitzpatrick vuurde 43 passes af en vergaarde daar 373 passing yards mee. Vier van de passes waren goed voor zespunters. Fantasy Football eigenaren die hierbij receiver Lee Evans opstelde (zoals ik) werden het meest beloond. Evans ving drie touchdowns en ging over de 100 yards. Na een erg vurig begin (Buffalo leidde na een snelle start met 17-3), kwam Baltimore snel terug in de wedstrijd en werd het een erg enerverend duel. Dit werd vooral ingegeven door de terugkeer van Ed Reed. De balhavik deed zijn reputatie eer met 2 interceptions en een forced fumble.

Baltimore had uiteindelijk overtime nodig om niet het eerste slachtoffer van Buffalo te worden. In overtime wist linebacker Ray Lewis een fumble op te pakken, die uiteindelijk leidde tot de winnende fieldgoal. Het werd 37-34.

Lees ook:Buffalo Bills Tonen Karakter
Lees ook:Gibran Hamdan Gooit Voor Niks Warm
Lees ook:Edwards Ruilmateriaal Voor Bills
Lees ook:Fitzpatrick Gooit Er Met Pet Naar
Lees ook:Michael Vick Naar Buffalo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.