While You Were Sleeping: Week 3

OktoberfestIn 'While You Were Sleeping' belichten we wat er zondagnacht in de NFL gebeurde, terwijl jij ongetwijfeld in dromenland aan het wegtrekken was bij de naaktfoto's van Jamie Lynn Spears. Zelf heb ik weer bar weinig van het NFL weekend meegekregen, omdat ik ophokt was in een kleine bar met heel veel nichtjes en een enkel neefje. Dit is wat ik van de avond heb onthouden en wat jij eigenlijk gezien had moeten hebben.

- Mijn eerste notitie: als je niet van grote borsten houdt, moet je wegblijven van familiefeesten van de Belgische tak van mijn familie. Ik denk dat de vrouwelijke kant van mijn familie na dit feest direct is doorgevlogen naar de Oktoberfesten in Duitsland.

 

- In meer footballgelateerd historisch nieuws: na de winst op de Detroit Lions hebben de San Francisco 49ers voor het eerst sinds de Eerste Golfoorlog weer eens een winning record. Nog belangrijker misschien, was dat 'Mad' Mike Martz in het duel maar 23 keer gooide en maar liefst 39 keer rende met de bal. Wellicht dat hij de Lions toch nog even een poepie wilde laten ruiken.

 

- Terwijl jij de wekker nog een keer op 'snooze' drukte, was Oakland hoofdcoach Lane Kiffin drifting in de weer met zijn vader Monte. Op het programma stond een spoedcursus 'Verdedigen', nadat zijn Oakland Raiders 17 punten in acht minuten hadden weggeven tegen de 3-0 (three-and-ooow!) Buffalo Bills.

 

- Heel laat op de avond speelde de Pittsburgh Steelers tegen de Philadelphia Eagles. En terwijl jij je ochtenderectie in het matras probeerde te verstoppen vielen de troefkaarten in Amerika bij bosjes. Roethlisberger geblesseerd, McNabb even uit de wedstrijd. Brian Westbrook op krukken. En what the hell happened to Hank Baskett?

 

- En dan de eindconclusie van de dag. Jessica Simpson heeft de mooiste borsten van Amerika. Dat staat even los van de grandiose overwinning van de Cowboys in Green Bay, maar boy… zij zou niet misstaan hebben op dat familiefeest. Al was het maar omdat er veel te veel dronken mensen in een veel te klein hok zaten.

-

Lees ook:Lions Schrijven Geschiedenis
Lees ook:Predictor Stick: Week 7
Lees ook:Julian Peterson Verwart Lions War Room
Lees ook:While You Were Sleeping: Week 1
Lees ook:While You Were Sleeping: Corona’s Voor Zwaarlijvig Popstars Kind

2 reacties op “While You Were Sleeping: Week 3

  1. Jaap Kooiman

    De telegraaf, fout in de oorlog.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.