While You Were Sleeping: Corona’s Voor Zwaarlijvig Popstars Kind

CoronaTeleurgestelde fans blokkeerden op maandagmorgen mijn Hotmail account. Want wat was er in hemelsnaam gebeurd met de live-blog? Er moet me van het hart dat het zondagavond veel te gezellig was. Ik had twee ex-Admirals collega's op bezoek. De immens populaire veldgeneraal Danny Philippo en het begeerlijke marketing meisje Jolien Storsbergen. Het werd een avond vol Corona's en slap geouwehoer. Wat deden wij toen jij de komkommertjes op je ogen depten?Zo'n avond met oud-collega's is leuk, maar je bent wel meteen een paar illusies armer. Zo weet ik nu dat de Vincent van Gogh koolschets die bij mij aan de muur hangt, niet echt is. Dat komt omdat Philippo tegenwoordig onderdak heeft gevonden bij het Van Gogh Museum. En hij wist me een pijnlijke catalogus onder de neus te schuiven. Gruwelijk. Alsof je te horen krijgt dat je favoriete team net Jeff George als quarterback heeft getekend!

Terwijl je de condooms teleurgesteld terug in het nachtkastje stopte, liep er in de NFL wel een quarterback rond met grote ballen. Want hoe verklaar je anders het spel van volksheld Joe Flacco, die nu al de bijnaam van de legendarische Joe "Cool" Montana heeft verworven. Maar chapeau mijn jongen: vier winstpartijen op rij en een gedeelde eerste plek in de divisie.

En terwijl de lemon boven mijn Coronaatje uitbruisde, zag ik hoe de Kansas City Chiefs een nog meer miserabel puntje aan een toch al zo miserabel seizoen wisten te zuigen. Met 20-19 achter besloot hoofdcoach Herm Edwards voor een hopeloze two point conversion te gaan. Even had ik een flashback naar een wanhopige Wendy van Dijk, die met een brede smile probeerde toch nog een miljoenenpubliek te trekken voor 'Million Dollar Wedding'. We weten allemaal hoe dat is afgelopen.

Overigens… de volgende keer dat je 's nachts wakker schiet, omdat je droomt over de zwaarlijvige Rebecca uit Popstars in leer, bedenk dan dat ze bij de Philadelphia Eagles ook nachtmerries hebben. Over hun defensie. 36 punten opgeven aan Eli Manning en de Giants. Dat is zo not done.

Lees ook:(Video) Mascotte Maait Voortvluchtige Supporter Neer
Lees ook:Fantasy Q: Larry Johnson Een Kankergezwel?
Lees ook:While You Were Sleeping: Week 3
Lees ook:Roundup Early Games Week 3
Lees ook:Braylon Edwards Een 49er

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.