Kelly Clarkson en Faith Hill Hoofdgasten in Indianapolis

Kelly ClarksonKelly Clarkson en Faith Hill zijn slechts twee van de artiesten die donderdagavond in Indianapolis gestalte geven aan de kickoff van het nieuwe NFL seizoen. Het is de vierde keer in successie dat de NFL grootschalig aftrapt met een gratis openluchtconcert, waarbij de meest recente kampioen gastheer speelt. Bij het NFL Kick Off evenement tapt de organisatie gelukkig uit een ander vaatje van artiesten dan bij het meest recente entertainment van de Super Bowl.

Jessica Simpson

Sinds Nipplegate (met Janet Jackson en Justin Timberlake) voert de NFL een erg conservatief beleid met het organiseren van feestjes. De meest recente Super Bowls werden dan ook opgeleukt met "rollator"-artiesten, zoals Paul McCartney, Rolling Stones en zelfs good old Aretha Franklin. Alles om maar te voorkomen dat borsten en penissen hun weg naar de beeldbuis vinden.

Hoe vreemd is dan ook de artiestenkeuze bij het NFL Kick Off concert. Jessica Simpson trad bijvoorbeeld twee jaar geleden op en dat is genoeg eyecandy om de Amerikaanse waakhond FCC met het bord eten op de schoot voor de buis te krijgen. Simpson zag zich recentelijk vergezeld door Destinys Child, Green Day, Rihanna en Mary J. Blige. Hip hoor, waarom doen we dat tijdens Super Bowl nou niet? Het maakt de vervelende trip naar Arizona in ieder geval een stuk aangenamer.

Het mini-concert vindt plaats voorafgaand aan het openingsduel tussen de Indianapolis Colts en de New Orleans Saints. NASN doet live verslag van de wedstrijd. De rest van de wedstrijden wordt zondag gespeeld.

Lees ook:Dave Matthews Band Opent NFL Seizoen
Lees ook:Carrie Underwood Zingt Nationale Volkslied
Lees ook:Wie Volgt Prince Op Als SuperBowl Halftime Artiest?
Lees ook:Saints Marcheren Naar Super Bowl Winst
Lees ook:Quarterback Scheurt Salarisstrookje en Achilles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.