Hamdan Tourt Europa Door in Februari

Duits ijsje?

Duits ijsje?

Vraag Gibran Hamdan wat hij precies aan Nederland mist en je krijgt een verrassend antwoord: Swirl’s! Een interviewtje met de Held van Oranje, die zaterdag aankomt op Schiphol.

De smaak van de overwinning waart nog rond in de gedachten van Hamdan, die in de Amsterdam ArenA zijn grootste successen vierde. “Na de wedstrijd lekker met de fans en teamgenoten de afterparty bestormen was erg speciaal,” zegt Hamdan, die erg te spreken is over de expeditie die zijn carriere nieuw leven inblies.

“Ik ben erg gezegend en zo dankbaar dat ik Nederland heb mogen leren kennen,” zo zegt Gibran, die bezig is om flinke koffers te pakken voor zijn aanstaande reis naar Europa. “De Nederlandse sportfans -iedereen die iets met American football had- verwelkomden ons met open armen. Ik heb het als quarterback echt fantastisch naar mijn zin gehad in Amsterdam. Het was een mooie opstap naar mijn huidige carriere.”

Tijd dus om terug te komen naar het land waar het allemaal begon. En dat niet alleen. De landing op Schiphol betekent voor Hamdan een aanzienlijk avontuur. “Ik vlieg pas medio februari terug, zodat ik genoeg tijd heb om veel van Europa te zien. Italie staat bovenaan het verlanglijstje!”.

Nederland is echter voorlopig zijn eerste bestemming. “Dankzij Nederland en The Orange Army hervond ik mijn liefde voor het spelletje. Het gaf me een plateau om op het hoogste niveau te laten zien dat ik kon,” zo zegt de quarterback van de Buffalo Bills.

“Ik kom graag Nederland. En als het aan mij ligt wel vaker.”

Lees ook:Admirals Klaar voor 2008, deel I
Lees ook:“Onfortuinlijke Situatie Hamdan”
Lees ook:Jarrett Payton Werkeloos in Canada
Lees ook:Update Over Nieuwste Hamdan Film
Lees ook:Videoboodschap van Gibran Hamdan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.