Blessure Beanie Wells Op Eerste Training

Beans!

Beans!

De Arizona Cardinals hebben tijdens de eerste training meteen in de praktijk mogen meemaken dat running back Beanie Wells (Ohio State) een blessuregevoelige draftkeuze is geweest.

Zondagochtend was het Cardinals kamp nog euforisch. Beanie Wells, de running back die met de 31e pick in de NFL Draft werd gekozen, had zojuist zijn handtekening gezet onder een vijfjarig contract met de Super Bowl finalist. Voor een schijntje, want in totaal was Arizona met de overeenkomst maar 9 miljoen dollar kwijt.

Die miljoenen lijken echter snel te verdampen. Onheil achtervolgde Wells op zijn eerste training. De treurige slotscene? De running back moest met een golfkarretje worden afgevoerd. En dat is meestal geen goed voorteken.

Frappant is hierbij dat een voormalig wide receiver van de Cardinals dit seizoen ook al een noodlottig voorval had met een golfkarretje. Bryant Johnson was namelijk niet aanwezig bij de eerste trainingen van de Detroit Lions, omdat hij op zijn woonerf werd meegesleurd door een omgevallen golfkar.

Lees ook:Rookie afgestraft door Veterans
Lees ook:Ook Kardinaal James Op Vrije Voeten
Lees ook:Eerste Touchdown Bradford Feit
Lees ook:Voormalig Zelfmoordenaar Is Held
Lees ook:Fitzgerald Verwacht Weer Playoffs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.