Receivers Baren Opzien In New England

Wessup?

Wessup?

Ondanks dat het Nederlandse American Football seizoen is begonnen, kon ik nog net een gaatje vinden om nog snel een bericht te plaatsen over de iets minder relevante New England Patriots. Het blijkt namelijk dat de ploeg weer een terugslag heeft te verwerken op het gebied van de receiver-positie. Receiver Wes Welker herstelt zich namelijk prima van een hersteloperatie aan de knie, maar is -by far- niet op tijd hersteld voor de seizoensopener. Welker verneukte het gewricht in de laatste wedstrijd van het afgelopen seizoen (vs. Houston Texans). 

Welker niet in de basis moet een aderlating zijn voor de Patriots. De kleine rappe wide out ving de afgelopen drie seizoenen telkens meer dan 111 ballen. Voor zijn desastreuse blessure stond de teller zelfs op 123 vangballen. Niet slecht voor een ‘white guy’ die de eerste drie seizoenen van zijn loopbaan nauwelijks in actie kwam.

Als doekje voor het bloeden hebben de Patriots nu een oude bekende ingelijfd. David Patten speelde tussen 2001 en 2004 ook al voor de Patriots. Van de 35-jarige ballenvanger wordt kennelijk nog het nodige verwacht – als een soort mentor voor jonge receivers zoals Julian Edelman en Brandon Tate.

Lees ook:Geen Knieval Voor Wes Welker
Lees ook:Cincinnati Niet Aanvallend Genoeg Voor Pats
Lees ook:Sam Bradford Eerste In NFL Draft
Lees ook:Miami Quarterback Gaat Honkballen
Lees ook:L.T. Komt Zondag Niet In Actie

Eén reactie op “Receivers Baren Opzien In New England

  1. Marc

    Toch knap van de ‘The Chick’ om de toegevoegde waarde van Wes Welker als slot-receiver voor de Pats te herkennen, want zijn drie jaar bij de Dolphins waren nou niet spectaculair te noemen. Ben echt benieuwd wat BB komende draft/free agency weer uit zijn hoody gaat toveren! Het taggen van Vince Wilfork is een logische (en noodzakelijke!) eerste zet…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.