Vijf Dagen Voor Redskins Failliet Gaan

Pepperspray

Pepperspray

Het is elk jaar weer een genot om de agressieve Dan Snyder bezig te zien in free agency. De eigenaar van de Washington Redskins heeft een dikke portemonnee en laat dat maar al te graag zien. 2010 is een bijzonder jaar voor Snyder: zonder salary cap restrictions mag de magnaat ongegeneerd geld uitgeven. Beetje alsof je je vrouw met je credit card loslaat in een H&M uitverkoop (tip voor getrouwde mannen: don’t). Dit jaar hebben de Redskins weer twee felbegeerde free agents op het oog.

Vorig jaar sleepte Washington de services van defensive tackle Albert Haynesworth in de wacht. Maar Big Al stelde teleur en gaf vervolgens zijn supporting cast en het systeem de schuld van zijn falen. Vandaar dat de hoofdstedelingen in 2010 hoog inzetten op Carolina defensive end Julius Peppers. Het tweekoppige monster behoort op papier tot het schrikbeeld van elke quarterback. Jammer dat beide heren er een handje van hebben om in te kakken na een vette pay cheque.

Hiermee houdt het voor Snyder niet op. De teameigenaar heeft zich namelijk ook laten charmeren door Darren Sproles, de free agent running back van de San Diego Chargers. Nog vier nachtjes en dan sijpelen de eerste big name contract door de fax. Uiteraard volgen we de signings stap voor stap.

Lees ook:Start Free Agency Als Vanouds Agressief
Lees ook:Snyder Heeft Positie Zorn Al Vergeven
Lees ook:Legende Noemt Eigenaar “Darth Vader”
Lees ook:Monstercontract Voor Haynesworth (100M)
Lees ook:Vijf Jaar “Straf” Voor McNabb

2 reacties op “Vijf Dagen Voor Redskins Failliet Gaan

  1. Marc

    Vrouwen en de uitverkoop: it’s a match made in hell, just accept it…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wilco

    De dag dat Redskins met Snyder als owner failliet gaat is dezelfde dag dat ik genoeg geld heb om het team te kopen……gaat dus ook zeer waarschijnlijk gebeuren :/

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.